Spannende beelden tijdens eerste F1 testrit van zoon Schumacher

Het is al ruim twaalf jaar geleden dat de legendarische Michael Schumacher zijn laatste ritje maakte. Zoon Mick heeft nu, voor het eerst zijn officiële testrit van de Formule 1 achter de rug zitten. Als we de eerste beelden mogen geloven, lijkt het een kansrijk en spannende start van een mooie carrière.

Al eerder was bekend gemaakt dat Schumi junior zijn eerste F1 testrit zou maken met Ferrari. Het debuut van Mick in de F1 leagues, is eigenlijk geen verrassing. Naast zijn bekende naam heeft hij als amateur coureur zich in de Formule 3 en 2 goed weten te manifesteren als kampioen. Tijdens zijn vorige ritjes heeft hij zich leergierig opgesteld en laat zich niet afleiden tijdens de tests. Naar zijn zeggen is hij overduidelijk tevreden over de resultaten. Maar zijn focus ligt vooralsnog bij zowel de F1 tests evenals de F2. Check de eerste beelden van Mick Schumacher.

Vertrek Mick Schumacher

https://www.youtube.com/watch?v=OEAVYPXs1ts

Mick Schumacher Formule 2 2019

https://www.youtube.com/watch?v=iYH-0tlQqs8

Fernando en Max ook in Bahrein

Ook de Spaanse F1 bekendheid Fernando Alonso heeft zijn return gemaakt achter het stuur, hij deed de test met McLaren. Max Verstappen heeft samen met zijn Red-Bull team wat te bewijzen. Na een teleurstellende Grand Prix in het afgelopen weekend, waren zij alles behalve tevreden. Mick Schumacher zal op drie aprilzijn volgende rit maken met Alfa-Romeo’s C38.

Reageer op artikel:
Spannende beelden tijdens eerste F1 testrit van zoon Schumacher
Sluiten