Nike brengt fantastisch eerbetoon aan Kobe Bryant met ‘That’s Mamba’-campagne

Nike heeft zojuist de start gemaakt van deze ongelooflijke campagne genaamd ‘That’s Mamba’ ter ere van de legendarische Kobe Bryant. Begin dit jaar maakte wij nog een artikel om hem te eren, nu doet Nike dat, en hoe. 

Overal in het Amerika duiken reclameborden op met Kobe’s meest iconische momenten. Het is als een tribute-tournee die de grootsheid van de Black Mamba viert. Van New York City tot andere grote steden: deze reclameborden geven de essentie van Kobe’s carrière en zijn ongelooflijke Mamba-mentaliteit weer.

Fantastische clip

Het wordt nog mooier. Nike heeft een korte clip uitgebracht die je precies in het gevoel raakt. Je ziet een jonge atleet die met haar linkerhand een basketbal schiet, terwijl haar rechterhand in het gips zit. Het is een knipoog naar Kobe, die op beroemde wijze het schieten met zijn niet-dominante hand oefende nadat hij in 1999 zijn rechterhand brak. Over vastberadenheid gesproken. De clip is een eerbetoon aan Kobe’s doorzettingsvermogen en mentale weerbaarheid, eigenschappen die hem zowel op als buiten het veld echt typeerden.

Iconisch

De campagne stopt daar niet. Ze hebben deze epische beelden: bij de eerste zie je Kobe met gips op zijn hand en op de andere foto zie je er een van de Olympische Spelen uit 2008, waar hij de gouden medaille won. Herinner je je die nog, waarin hij dat adembenemende vierpuntsspel maakte en vervolgens het publiek in Peking tot zwijgen bracht? Klassieke Mamba-beweging.

Eerbetoon aan grootsheid

Dus de volgende keer dat je die reclameborden ziet of de campagnebeelden bekijkt, onthoud dan dat het niet alleen om sneakers en sport gaat. Het is een viering van Kobe’s geest, zijn veerkracht en de mentaliteit die hem tot een legende maakte. ‘That’s Mamba’ is meer dan een campagne; het is een eerbetoon aan grootsheid.

Release

En let op: de campagne wordt synchroon gelanceerd met de release van de Nike Kobe 4 Protro ‘Black Mamba’. Het is een geheel zwarte release die zo strak is als maar kan. Bovendien verschijnt er op 27 december een hele reeks “Mamba Mentality”-kleding op de site van Nike. Over timing gesproken!

Foto: Nike

Kobe Bryant

Misschien is het tijd voor ons om een ​​beetje van die Mamba-mentaliteit in ons eigen leven over te nemen, vind je niet? Trek die metaforische sneakers aan en laten we herhalingen krijgen in plaats van excuses. Kobe zou trots zijn.

Reageer op artikel:
Nike brengt fantastisch eerbetoon aan Kobe Bryant met ‘That’s Mamba’-campagne
Sluiten