Edgar Davids strikt FHM500-hottie Malou van der Tas

Dat Edgar Davids een goede smaak heeft dat wisten we al. Barcelona, Juventus, Tottenham Hotspur behoren tot de mooiste voetbalclubs ter wereld. Maar ook op vrouwengebied is hij een man van verfijnde smaak. Nadat we per ongeluk onze detectivejas hadden aangetrokken, kwamen er namelijk achter dat Edje de prachtige FHM500-hottie Malou van der Tas heeft weten te strikken!

Malou kennen we al een tijdje als resident uit de FHM500. In 2016 was ze nummer 269 in onze befaamde lijst met Mooiste Vrouwen van Nederland, maar afgelopen jaar schoot ze als een komeet door de ranglijst met een knappe 80e plek als eindnotering. Da’s geen wonder, want de 23-jarige blondine (met een vleugje rood) doet al vanaf haar 12e modellenwerk. Met haar formidabele lichaam en schattige sproetjes is ze ook een vrouw om vlindertjes in de buik van te krijgen. Niets dan props voor de Pitbull, Ed: well done, mate!

Malou van der Tas
Foto: Stef Hartog

Copacabana

Dat de twee iets hebben daar kwamen we eigenlijk per toeval achter. Toen we op een verveeld moment door onze Instagram Stories zaten te bladeren, zagen we dat Malou lekker met haar ronde billen op de Copacabana in Rio de Janeiro bivakkeerde. Even later zagen we via dezelfde Instagram Stories dat Edgar Davids een balletje aan het trappen was op diezelfde Copacabana. ‘Ha, da’s ook toevallig’, dachten we nog.

Een paar dagen later klikten we weer door onze Instagram Stories en toen zagen we dat Malou zich vermaakte op een vrolijk feestje in Paramaribo. ‘Lekker bezig Malou!’, vonden wij. Maar een paar klikken later zagen we dat ook Edgar in Paramaribo was. Op datzelfde feestje. Met precies hetzelfde uitzicht als Malou even daarvoor had gedeeld. Ja maar hallo, toen gingen de toeters, bellen en zwaailichten op FHM HQ natuurlijk volle bak af. Een keer zou nog kunnen, maar dit was geen toeval meer.

Malou van der Tas
Foto: Tim Janssen

Nieuwsgierig als we zijn vroegen we Malou naar onze cupido-ontdekking. Haar korte reactie: “Ik wil er liever niet teveel over zeggen. We hebben er bewust voor gekozen het stil te houden, maar we zijn inderdaad gelukkig samen. We maken een reis door Zuid-Amerika op dit moment.”

Gelijk hebben ze. Lekker tortelen op de Copacabana, zonsondergangen bewonderen in Uruguay en de tango dansen in Buenos Aires. Living the life! Rest ons niet anders dan de twee alle geluk van de wereld toe te wensen en veel plezier op een magische reis door Zuid-Amerika. Hieronder een greep uit de Instagramfoto’s van Malou. Volg haar, want Malou is een zonovergoten verrijking voor je grijze Instagram-feed.

https://www.instagram.com/p/BVWWHuTF-Dj/?taken-by=malou.maud

https://www.instagram.com/p/BK5dRAGB2A5/?taken-by=malou.maud

https://www.instagram.com/p/BUcUZwXlqEi/?taken-by=malou.maud

https://www.instagram.com/p/BINLafWBJbL/?taken-by=malou.maud

https://www.instagram.com/p/BTPF0_VlQ-0/?taken-by=malou.maud

Openingfoto: Stef Hartog

Reageer op artikel:
Edgar Davids strikt FHM500-hottie Malou van der Tas
Sluiten