Deze eco-villa van 2,85 miljoen is de droom van elke natuurliefhebber

redactie 12 Sep 2019 Entertainment

Wie is er nog opzoek naar een nieuw stekkie? Deze prachtige eco-villa in Huizen staat nu te koop voor een kleine 2,85 miljoen euro en is een absolute droom. Het heeft een beetje de sfeer van een oude kijkdoos, die je vroeger als kind maakte. Maak van jouw eigen droom realiteit in dit duurzame meesterwerk.

In zijn natuurlijke habitat

Deze ‘oude kijkdoos’ is midden in de natuur opgenomen. Je wordt wakker onder het genot van de vogeltjes en binnen enkele minuten ben je ook weer op de A1. Of te wel de perfecte bestemming als je werkzaam bent in de drukte van de randstad. Je hebt de hele dag verslagen lopen typen en je baas heeft zich weer van zijn ‘beste’ kant laten zien. Kortom het was weer een heerlijke dag op werk, onder de druk van ons ‘fijne’ kapitalistische systeem. Hoe lekker is het dan niet om terug te komen in dit Nederlandse paradijs. De loopbrug ligt op jou te wachten en als een echte koning loop je zo je eigen kasteel binnen, zodat jij je weer kan opladen voor alle shit die morgen brengt. Maar hé, dat is pas morgen. Gooi die schoenen uit, want hier ben jij de baas!

Alle ruimte in huis

Met een woonoppervlak van 405 m2 en een perceelgrootte van 2270 m2 heb jij simpelweg gewoon je eigen kleine koninkrijk. Met een totaal van  vijf slaap- en badkamers kun je ook makkelijk alle je maten uitnodigen. Het ligt lekker afgelegen dus niemand heeft last van jou of je maten. Wie is hier de koning?

Duurzaam trucje

Vanwege zijn unieke locatie valt het huis eigenlijk weg in zijn omgeving. Als een echte kameleon past dit huis zich aan zijn omgeving aan. Met zijn A-energierating leef je als een echte filantroop. Je hebt zelfs een met mos beklede muur midden in je woonkamer. Een echte win-win situatie voor alle boomknuffelaars onder ons. Nu kunnen wij nog uren door lullen over dit fantastische stekkie, maar de mooiste parels moet je toch gewoon zelf zien. Nu kunnen wij jou ook vertellen over de beauty van Scarlett Johansson, maar dat boeit jou niks. Jij wil gewoon dat mooie koppie en dat heerlijke lichaam zien. Dus genoeg geluld! Hier is de foto compilatie.

qoutenet.nl

Reageer op artikel:
Deze eco-villa van 2,85 miljoen is de droom van elke natuurliefhebber
Sluiten