Nederlandse bodybuilder The Dutch Giant speelt met Scarlett Johansson in Black Widow-film

redactie 13 Aug 2019 Entertainment

Olivier Richters, oftewel The Dutch Giant, heeft een hele toffe rol te pakken in de Black Widow-film van Marvel en schittert daardoor naast de bloedmooie actrice Scarlett Johansson. In juni liet de 29-jarige bodybuilder al doorschemeren dat er iets groots aan zat te komen en nu bevestigd hij dat hij een rol heeft in de Marvel-film.

Richters is ook te zien in de nieuwe Kingsman-film The Great Game en ridderserie Knight’s End. Hij zou nu eigenlijk een kleine rol krijgen, alleen waren de makers onder de indruk van zijn werk waardoor zijn rol werd uitgebreid. “Dat was het grootste compliment dat ik kon krijgen”, vertelt hij aan Shownieuws. “Toen hebben ze de rol uitgebreid van één naar drie weken en tekst voor mij in het script bijgeschreven.”

Rol

Zoals we van Marvel gewend zijn willen ze nog niks loslaten over details van de film. Zo kan Richters ook niet vertellen welke rol hij precies speelt. “Op basis van kleine dingen kunnen mensen al gaan gokken hoe het verhaal gaat lopen. Wat ik wel kan zeggen is dat ik er wel écht in zit, dus niet alleen met een kleine bijrol.”

6500 calorieën

Je vraagt je vast af hoe je aan zo’n imposant lichaam komt dat je je The Dutch Giant kunt noemen en hoe zijn dag eruit ziet. We kunnen je in ieder geval verklappen dat hij zo’n zeven maaltijden per dag eet die zo’n 6500 calorieën bevatten. Zo kan hij op het gewicht van 155 kilo blijven. Hieronder zie je wat er nog meer nodig is om een van de grootste bodybuilders ter wereld te worden.

Reageer op artikel:
Nederlandse bodybuilder The Dutch Giant speelt met Scarlett Johansson in Black Widow-film
Sluiten