Duister Duitsland in bloedstollende thrillerserie Dark

Redactie 5 okt 2017 Entertainment

De winterjassen worden weer uit kasten getrokken en Netflix en chill wordt steeds aantrekkelijker, zeker met de nieuwe releases die maar binnen blijven stromen. Ons favoriete online filmkanaal maakt ons nu weer warm met een bizar spannende thriller.

Maar liefst 10 delen telt de Duitse mystery-thriller Dark. De bloedstollende trailer laat je al half onder de dekens kruipen, zoekend naar je knuffelbeer van vroeger.

Dark vertelt het verhaal van een Duits stadje wat volledig wordt ontwricht wanneer er twee jonge kinderen plotseling verdwijnen. Deze verdwijningen zorgen ervoor dat duistere geheimen van vier families worden blootgesteld. Het verhaal neemt een bovennatuurlijke wending aan en voeren je terug naar exact hetzelfde stadje, maar dan in 1986. Bloedstollende spanning en huiveringwekkende beelden zorgen voor de perfecte mix.

Het schrijven, de productie en de opnames vonden allemaal in Duitsland plaats. Oscarwinnaars Quirin Berg en Max Wiedemann, bekend van Das Leben der Anderen zijn verantwoordelijk voor de duistere serie. Vanaf 1 december te zien op Netflix.

Foto: Netflix

Reageer op artikel:
Duister Duitsland in bloedstollende thrillerserie Dark
Sluiten