Dude bouwt droomhuis voor elke visser inclusief visgat in woonkamer

redactie 5 Aug 2019 Entertainment

Misschien droom jij van een villa met een eigen lambo in de garage of een plaatje kunst van architectuur in de wand een rots. Je moet blijven dromen om uiteindelijk je doelen te kunnen behalen. Een visser in Amerika heeft zijn droom werkelijkheid laten worden. Hij heeft van zijn hobby zijn huis gemaakt. En ja, dat is weer een keer iets anders. 

Paul Philips is een oudere man die besloot dat hij het huis van zijn dromen ging bouwen. Hij is gek van vissen en kwam hierdoor op het idee. Zijn huis is gebouwd boven een visvijver. En dat is het niet het enige, want Paul wilde echt uitpakken. Hij wilde ervoor zorgen dat hij kon vissen wanneer hij maar wilde. Daarom bouwde hij in de vloer van zijn woonkamer een gat die uitkomt in de vijver. Zo kan je ‘s ochtends, ‘s middags, ‘s avonds en ‘s nachts vissen. Nou ja, gewoon elk moment van de dag. De droom van elke visser.

visser

Vissersdroom

Paul is een echte visserman. Het liefst vist hij elke dag. Op sommige plekken is hij weggestuurd, omdat hij er niet mocht vissen. Hierdoor besloot hij het heft in eigen handen te nemen. Hij kocht eerst het land en huurde toen een graafmachine in zodat hij de vijver kon uitgraven. Toen dat gebeurd was, huurde hij een aannemer in om zijn droomhuis te bouwen. Zijn huis is 170 vierkante meter groot, heeft drie slaapkamers en drie badkamers. Met het allerbelangrijkste: een visgat in de woonkamer.

Reageer op artikel:
Dude bouwt droomhuis voor elke visser inclusief visgat in woonkamer
Sluiten