Ga lekker een stukje offroaden op deze Ducati 1199 TerraCorsa superbike

redactie 25 sep 2018 Machines

Natuurlijk is geeft het een flinke adrenalinekick als je met je Ducati 1199 Panigale over het asfalt loopt te jagen. Maar daar blijft het eigenlijk altijd bij, asfalt. Over onverhard terrein kom je niet heel ver met je lage superbike. Daarom heeft MotoCorsa een offroad versie van deze monsterlijke motor gebouwd.

Hoger op z’n poten

Voordat ze met dit pk-monster over de zanderige paden konden scheuren moest er het een en ander veranderd worden aan de bloedsnelle motor. Zoals je waarschijnlijk al gezien had zijn er flinke offroad banden onder de motor geschroefd. Ook hebben de de tweewieler een stukje hoger op z’n poten gezet. Fijn, anders zit je constant over de grond te schampen. Ook de remmen hebben ze aangepast. Als je met die opengetrokken gashendel van een berg afscheurt wil je wel weer een keer tot stilstand komen, en liever niet tegen een boom.

Dikke Ducati

Om het af te toppen nog een camouflerend kleurtje erop en klaar is Kees. Hier hebben we nog een videootje voor je waarin je deze dikke Ducati in actie ziet. Een prachtige superbike om mee door de ongerepte natuur te jagen. Of om mee het bos in te gaan om daar vervolgens letterlijk te gaan jagen. Dat kan namelijk ook prima, check de foto’s onder de video maar eens.

Reageer op artikel:
Ga lekker een stukje offroaden op deze Ducati 1199 TerraCorsa superbike
Sluiten