Drum and Bass-trio Noisia houdt het voor gezien

redactie 18 Sep 2019 Entertainment

Noisia heeft na bijna twee decennia’s besloten om een punt te zetten achter hun samenwerking. Via social media laat het drum and bass trio weten dat ze tegen het einde van 2020 uit elkaar zullen gaan; “We zijn allemaal gegroeid, als mensen en als muzikanten. We hebben onszelf ontwikkeld en nu realiseren we ons dat we andere dingen willen. Noisia is een spel dat we hebben uitgespeeld. Er is vrij weinig voor ons dat we nog verder samen kunnen verkennen”. 2000-2020.

Skrillex

De uit Groningen-afkomstige formatie speelde op wereldniveau. Na ruim negentien jaar achter de knoppen te hebben gestaan brachten ze muziek uit op labels van onder andere: Skrillex en Deadmau5, geen kleine namen in die scene. Ook hadden ze succes met remixes van The Prodigy (Smack my bitch up) en Skrillex (Scary monsters and nice spirits).

View this post on Instagram

Noisia 2000-2020

A post shared by NOISIA (@noisia_official) on

Knallend afscheid

Ze willen hun twintigste jaar vieren met iedereen die erbij betrokken is geweest en het allemaal mogelijk hebben gemaakt. Ze willen het naar eigen zeggen afsluiten met een grote knal, zodat dat ze kunnen zeggen:“Dit was een fantastisch tijdperk, en we hebben het op de goede manier afgemaakt.’ Daarom toeren ze nog één jaar als dj’s. Ook gaan ze de bangers waar ze nu nog mee bezig zijn uitbrengen. De eerstvolgende Noisia-show zal plaatsvinden op 27 september bij Complex Maastricht. Drop the bass!

Reageer op artikel:
Drum and Bass-trio Noisia houdt het voor gezien
Sluiten