Hopeloze drugssmokkelaars gepakt terwijl ze drijven op hun eigen cocaïne

redactie 30 Sep 2019 Entertainment

Het komt wel vaker voor dat mensen gepakt worden met drugs waarbij je denkt hoe haal je het in je hoofd? Maar dit verhaal spant toch wel echt de kroon. De boot van deze onfortuinlijke drugssmokkelaars kapseisde, waarschijnlijk door een grote golf. Het enige wat het drietal nog boven het water hield was hun dierbare handelswaar: cocaìna.

Waar anders?

Dit vond allemaal plaatst in – je raadt het nooit- Colombia. Het voormalig hart van Pablootje Escobar natuurlijk. Ongeveer 56 km van de kust van Tumaco. Op de beelden is te zien hoe de drie hopeloos rond dobberen op de gigantische oceaan, waar ze volgens de autoriteiten minimaal drie uur lang in deze situatie verkeerden. Het schijnt dat er ook nog een vierde persoon in het spel zit, daar wordt nog steeds naar gezocht. Voor de opgepakte drie staat hoogstwaarschijnlijk een lange onplezierige tijd achter de tralies te wachten.

De Colombiaanse marine heeft laten weten dat ze 1,2 ton aan coke in beslag hebben genomen van deze gassies. In totaliteit hebben ze dit jaar al 163 ton aan cocaïne in beslag genomen. Dat zijn een flink aantal sleutels door de neus.

 

 

 

Reageer op artikel:
Hopeloze drugssmokkelaars gepakt terwijl ze drijven op hun eigen cocaïne
Sluiten