Droomloft in hartje Amsterdam is om bij weg te dromen 

Heb je toevallig de loterij gewonnen, ga je lekker met je aandelen of heb je een gigantische geldboom in de tuin staan? Dan hebben wij misschien wel wat voor jou. Maak kennis met deze lijpe droomloft in hartje Amsterdam.  

Laten we gelijk straight to the point met jullie zijn, deze knaller van een huis kan voor minimaal 6 miljoen euro van jou zijn. Een schijntje, toch? Maar mocht je toevallig op miraculeuze wijze niet over dat gigantische bedrag beschikken? Wees niet getreurd, wij leiden jullie met alle liefde rond.

Droomloft in hartje Amsterdam

Het verbogen pareltje is 500 vierkante meter groot, bevindt zich aan de Falckstraat en is van een buitencategorie. Met het materiaal dat de aannemer heeft gebruikt, kom je volledig tot rust in dit fantastische stulpje. Je kan maximaal genieten met je eigen wellnesscentrum dat bestaat uit een sauna, dompelbad en fitnessruimte. De masseurs moet je uiteraard zelf regelen. Of je partner lief aankijken.

Daarnaast heeft de loft uitzonderlijk hoge plafonds en beschikt over veel ramen. Dat bezorgt je natuurlijk de juiste hoeveelheid vitamine D. De neutrale tinten en texturen zorgen voor een adembenemend huiselijk gevoel.

Verder bestaat de fantastische woning uit drie slaapkamers waar jij heerlijk kunt wegdromen. Iedere avond even een andere slaapkamer pakken. Bij elke slaapkamer zit een eigen badkamer. Daarnaast kun jij je geweldige kookkunsten tonen in een gigantische keuken. Ook heeft dit droomhuis een kantoor, een spa, een fitnessruimte en een garage waar twee dikke joekels van auto’s kunnen staan. Dit wil toch iedereen in zijn huis hebben? Deze loft is natuurlijk om bij weg te dromen en daarom trakteren wij jullie op een paar foto’s.

Reageer op artikel:
Droomloft in hartje Amsterdam is om bij weg te dromen 
Sluiten