Dit magistrale droomhuis is een van de mooiste stulpjes van Griekenland

De winter komt eraan, dus het wordt weer koud. Dit zijn de momenten dat je gaat verlangen naar die heerlijke tijd die je afgelopen zomer had in Griekenland. Misschien is het een idee gewoon die emigratiepapiertjes in te vullen en je permanent te settelen in Zuid-Europese land. Als je zo’n Ik Vertrek-actie gaat ondernemen is dit misschien wel een leuk optrekje.

Energiezuinig stulpje

Deze flinke villa is ontworpen door Sergey Fedotov. Vorig jaar is het huis gebouwd in het Griekse prachtstadje Porto Jeli. Terwijl je daar in Griekenland aan het vertoeven bent zal je ook nog eens de Griekse versie van Jesse Klaver heel blij maken. Ze hebben er bij het ontwikkelen van dit riante onderkomen namelijk voor gezorgd dat het een energiezuinig stulpje zou worden.

Uitzicht over de Egeïsche zee

Als je ’s ochtends wakker wordt in je kingsize bed op de eerste verdieping kun je genieten van het prachtige uitzicht over de enorme Egeïsche zee. Nog beter is het om de enorme elektrische schuifdeuren even open te doen en gewoon van het grote balkon te genieten van de mooie Griekse natuur, terwijl in de luxueuze keuken beneden een ontbijtje voor je wordt gemaakt. De kans dat je daadwerkelijk intrekt in deze wonderschone woning is natuurlijk nihil. De kans dat je nog even naar een paar plaatjes gaat kijken van dit stulpje is een stuk groter, die hebben we namelijk hier voor je.

Reageer op artikel:
Dit magistrale droomhuis is een van de mooiste stulpjes van Griekenland
Sluiten