Droomhuis aan het meer doet je beseffen dat je moet verhuizen

Redactie 17 mrt 2017 Entertainment

Een huisje aan zee, iedere ochtend de zee horen ruisen als je wakker wordt. Of een aangename casa in het zuiden van Spanje zodat je dagelijks een grote pan paella naar binnen kunt werken. Veel mensen hebben een verschillend idee voor hun droomhuis, maar een ding is zeker: het is altijd genieten als je er eentje hebt.

Het architectenbureau Oldson Kundig kennen we al van het opgepimpte tuinhuis en gelukkig zijn de vrije geesten die er werken nog lang niet door hun fantasie heen. Hun nieuwste creatie heet Chicken Point Cabin en wil jij hebben. Een optrekje aan het meer is voor veel mannen een droombeeld. De hele dag relaxen met een adembenemend uitzicht, af en toe houthakken om de kachel op te stoken en de hengels bij de hand om een vis aan de haak te slaan en op de barbecue te gooien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom zijn wij ook zo blij dat de architecten dit huis gebouwd hebben.

Benjamin Benschneider

In de Amerikaanse staat Idaho hebben ze deze hut neergeknald. Als je hier ontwaakt, kan je dag niet meer stuk. een gigantische kantelende pui zorgt ervoor dat jij de link met de natuur nooit verliest. Dit is maximaal leven op een wonderlijke locatie. Fotograaf Benjamin Benschneider legde het prachtig vast op de gevoelige plaat.

 

Airows

Reageer op artikel:
Droomhuis aan het meer doet je beseffen dat je moet verhuizen
Sluiten