Dronken vrouw zonder rijbewijs crasht gestolen auto in het weiland na het stelen van frikandel

In Ommen gebeurt het allemaal. Een 33-jarige vrouw uit Almelo is afgelopen weekend aangehouden. De vrouw had duidelijk een slokkie op. Niet dat ze daardoor opeens slechter ging rijden, want de de dronken vrouw heeft geen eens een rijbewijs. Lekker bezig moppie!

Weiland in Ommen

Hoe kwam ze dan aan een auto? Horen we jullie vragen. Nou, die was dus mooi gestolen. Tot nu toe hebben we een dronken vrouw, rijdend in een gestolen auto zonder rijbewijs. Dat kan niet fout gaan toch? Dus wel, de vrouw crashte volgens omstanders met hoge snelheid in een weiland. Onderweg naar de grote groene vlakte nam ze nog even een lantaarnpaal en een Tt-verdeel kastje mee. Een beetje geluk was nog wel aan haar zijde, ze schaafde namelijk langs een boom.

Toen de dronken vrouw tot stilstand was gekomen tussen de koeien, stapte ze rustig uit en begon een praatje te maken met de koeien. We hebben geen idee wat ze heeft gedronken, maar wij willen het ook! Haar maag was gelukkig wel goed gevuld, ze had namelijk nog lekker een frikandel van een voorbijganger gestolen.

Aangehouden

Helaas kwam de politie het kletsuurtje voor de dronken vrouw verpesten. De vrouw wilde liever met de koeien blijven knuffelen en stribbelde nogal tegen. Daardoor werd ze geboeid. De vrouw dreigde ook met het grootste wapen van deze tijd te dreigen. Haar speeksel en bacteriën. Dus kreeg ze een spuugmasker op. Op het politiebureau kwam er vrij weinig uit de vrouw. Alhoewel, die frikandel moet toch op een of andere manier het lichaam weer hebben verlaten.

Later meldde een man zich op het politiebureau, het autowrak bleek van hem te zijn.  Politiewoordvoerder Frank Brouwer: ,,Wij kunnen alleen bevestigen dat de vrouw niet in bezit was van een geldig rijbewijs en dat we haar ook verdenken van diefstal van de auto.”

Reageer op artikel:
Dronken vrouw zonder rijbewijs crasht gestolen auto in het weiland na het stelen van frikandel
Sluiten