Zo style jij je dressoir naar maximaal level

Ben je net verhuisd? Heeft alles een plekje? Maar het dressoir in de gang of de woonkamer is nog niet om over naar huis te schrijven? Zit je vriendin te zeiken over dat jij ook iets mag bijdragen in het stylen van de woning? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er zijn dressoirs in verschillende stijlen. Hier wat tips voor het stylen van je dressoir.

Vier tips voor het stylen van je dressoir

1 . Thema kiezen

Mannen, voordat je aan een klus begint is een plan van aanpak altijd aan te raden. Toen wij het kantoor moesten inrichten ging dat ook niet van harte en zijn er ook wat scheldwoorden over en weer gegaan. Probeer dit te voorkomen. Kies een thema dat je chill of leuk vindt. Je komt er al gauw achter dat het werken met een bepaald thema ervoor zorgt dat je sneller spullen kan neerzetten zonder dat het meteen lelijk wordt. Je kan bijvoorbeeld gaan voor verschillende kleuren of één soort kleur. Of een type product zoals veel planten. De keuze is reuze.

2. Persoonlijk je dressoir

Als je je eigen woning hebt dan wil je wel een stukje van je eigen persoonlijkheid daarin terugzien. Misschien is je vriendin meer van de interieurtrends, maar iets persoonlijks van je zelf is veel leuker en ook nog eens tijdloos. Mocht je geen idee hebben wat je hiervoor moet gebruiken, dan heb je vast nog wel spullen liggen die van je opa of oma waren. Of dingen die je ooit op reis hebt gekocht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elisah Jacobs | INTERIORJUNKIE (@interiorjunkiecom)

3. Groen!

Nee, we hebben het niet over Lingo. Heb je nou niet zoveel groen in huis? Weinig planten? Dan is je dressoir een mooie plek hiervoor. Hier kan je mooi al je potten en vazen uitstallen. Daarnaast kan een beetje groen geen kwaad in je huis. Geen zin om planten te verzorgen, kies dan voor vetplantjes of voor cactussen.

Foto: Gigameubel

4. Fotolijsten en posters

Mocht nou veel fotolijstjes thuis hebben liggen, dan moet je misschien denken over waar je deze gaat neerzetten. De dressoir is een goede plek daarvoor. Een foto van het stadion van favoriete club of plattegrond van je woonplaats doen het altijd goed. Wij hebben zelf nog een enorme lijst met Jessie Jazz Vuijk. Dan is wel ons hele dressoir gevuld maar wat wil je daar nog meer zetten als er zo’n prachtvrouw opstaat. Ben je meer van de zwart-witte foto’s of ansichtkaarten voor in je lijstjes, dan is dat ook een goede keuze. Dit oogt het meest rustig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marielle (@jelliebean72)

Reageer op artikel:
Zo style jij je dressoir naar maximaal level
Sluiten