Drake heeft de plaats van vijfde rijkste rapper ter wereld van 50 Cent overgenomen

De Canadese rapper heeft 50 cent verslagen. Niet met armpje drukken, het emotioneelste nummer maken of stoer kijken maar met zijn vermogen. Aubrey heeft op dit moment namelijk iets meer dan 52 miljoen op zijn bankrekening staan. Het is ons wat. Hij heeft hiermee OG 50 Cent uit de top 5 van rijkste rappers gekegeld. Als de nummer vijf van de lijst al zo’n bak met geld achter zijn naam heeft staan dan zijn jullie natuurlijk benieuwd hoeveel de rest van de lijst in het bezit heeft. Kom lekker kijken welke rappers er het rijkst zijn en hoeveel money ze tot hun beschikking hebben.

5. Aubrey ‘Drake’ Graham – 52 miljoen.

Met zijn nieuwe album, VIEWS, in de winkels, sponsordeals met Apple, Sprite en Nike en zijn muzieklabel OVO Music is Drake heel lekker bezig. De rapper uit Toronto gaat als een trein en wilde voor zijn 29e verjaardag een vermogen van 250 miljoen dollar verzamelen. Dat is hem helaas niet gelukt, maar de vijfde rijkste rapper ter wereld zijn is toch een mooi presentje voor zijn dertigste verjaardag.

4. Bryan ‘Birdman’ Williams – 95.6 miljoen.

Birdman wordt niet al te vaak serieus genomen en is een beetje het lachertje van de hip-hop scene. Toch heeft de platenbaas van Cash Money Records bijna 100 miljoen achter zijn naam staan. vorig jaar was dit 30 miljoen meer, maar door problemen met zijn artiesten: Lil Wayne, Drake en Nicky Minaj is hij er wat op achteruit gegaan. Één ding is zeker; hij heeft meer geld dan IQ.

3. Shawn ‘Jay Z’ Carter – 530 miljoen. 

De grootbelipte boy uit Brooklyn is naast rapper ook een echte zakenman. Hij heeft het astronomische vermogen te danken aan de verkoop van zijn kledingmerk Rocawear (177 milljoen), een entertainmentdeal met Live Nation(130 miljoen) en zijn concerten (208 miljoen). Verder investeert de zakenman veel, daar haalt hij nog eens 95.5 milli vandaanen tot slot nog de verkoop van zijn muziek: 67 miljoen.

2. Andre ‘Dr. Dre’ Young – 617 miljoen.

De bekendste beatmaker ter wereld is natuurlijk bekend geworden door zijn deelname aan de legendarische rapgroep N.W.A. in de jaren ’80 en ’90. Het grootste deel van zijn fortuin heeft hij te danken aan zijn merk Beats By Dre. De verkoop van het bedrijf leverde hem na belasting een slordige 434 miljoen op en dat is het hoogste bedrag dat ooit aan een muzikant is uitgekeerd. Ook de biopic die gemaakt is van het turbulente rappersformatie N.W.A heeft een ardige duit opgeleverd.

1. Sean ‘Diddy’ Combs – 652 miljoen.

 Diddy is al lange tijd aanvoerder van de lijst en met een vermogen van 652 miljoen is dat ook niet zo gek. Puff Daddy, P Diddy of gewoon Sean Combs is een zakenman in hart en nieren. Met zijn bedrijf Bad Boy Entertainment, Ciroc Vodka, zijn kledinglijn Sean Combs, acteursrolletjes en zijn watermerk AquaHydrate is de player lekker aan het verdienen. In 2015 bracht hij de mixtape MMM uit die staat voor zijn alter ego: Money Making Mitch. Spijker op de kop.

Reageer op artikel:
Drake heeft de plaats van vijfde rijkste rapper ter wereld van 50 Cent overgenomen
Sluiten