Drake trakteert zichzelf op de brute Brabus Crawler SUV

Kijk eens wie zichzelf weer eens flink in de watten heeft gelegd, je verwacht het niet, maar Drake. Nee, geintje natuurlijk. Dit zijn we van hem gewend. Hij heeft z’n gouden dukaten weer even flink op de balie gelegd door een nieuw hebbedingetje voor zichzelf aan te schaffen. Wanneer Drizzy zoiets doet dan kijken wij natuurlijk aandachtig mee. En dit is wederom niet de minste bolide die de man voor zichzelf heeft uitgekozen. Zojuist heeft hij een gloednieuwe BRABUS Crawler SUV aan zijn indrukwekkende wagenpark toegevoegd.

Met deze aankoop zet de man de boel op social media weer flink stelten. Drizzy leeft echt z’n leventje en doet er nog een schepje bovenop als het op zijn autocollectie aankomt. Drake heeft al een absurd wagenpark met onder andere een Ferrari LaFerrari, Chrome Hearts Rolls-Royce Cullinan, Mercedes-Maybach GLS 600 kon dit er ook nog wel bij.

Brabus Crawler SUV

Brabus Crawler SUV

De naam precieze naam van deze wagen luidt: “The Ultra-Exclusive Off-Road-Only BRABUS Crawler SUV”, speciaal voor Drake gemaakt zo luidt het: “Specially Built for Aubrey Drake Graham.” Dat Drake een fan is van de G-Wagon is een publiek geheim. Logisch dat Champagne Papi een op maat gemaakte wagen heeft gescoord bij Brabus, de Duitse tuner die bekend staat om het stijlvol en krachtig tunen van Mercedes-modellen.

Brabus Crawler SUV

4×4 Brabus

De BRABUS Crawler, ontwikkeld door die Duitse experts van Mercedes-AMG en afgetuned door BRABUS, is een ruig off-road beest. En vrij exclusief, want van het algemene model zijn er maar 15 gemaakt. Je mag ‘m niet op de gewone wegen gebruiken, helaas. Daarnaast blijkt dat onze Canadese vriend er flink voor wat centen voor heeft neergelegd. Op de site van Brabus staat vermeld dat je al snel aan het megabedrag van 891.310,00 euro moet denken. Niet mis.

Brabus Crawler SUV

Twin-Turbo V8

De buitenkant heeft een stevig stalen frame, rood geverfd, helemaal uniek voor de BRABUS Crawler. En binnen vind je vier racestoelen met rood Silvertex materiaal en een tof diamantpatroon. Maar wat dit beestje echt speciaal maakt, is de BRABUS Rocket 900 4.5-liter Twin-Turbo V8 met meer dan 900 pk.

Iets om naar uit te kijken dus, om beelden van dit monster te zien wanneer Drake ermee over de weg scheurt.

Reageer op artikel:
Drake trakteert zichzelf op de brute Brabus Crawler SUV
Sluiten