Bij deze baan krijg je betaald om KFC te eten

Redactie 24 jul 2018 Entertainment

Betaald krijgen voor het tjappen van KFC klinkt toch wel als één van de beste banen ter wereld. Kip kluiven en beseffen dat je aan het eind van de maand een loonstrookje krijgt voor het weg happen van hemelse hotwings, is om je vingers nog eens extra bij af te likken.

Testers Keepers zoekt naar twee hongerige kip liefhebbers die als secret shoppers aan de slag willen. Oké dus hier is de deal. Zo gauw je bent aangenomen krijg je telkens honderd euro om te spenderen aan KFC, je kunt dus je hele familie of vriendengroep meenemen naar jouw werkdag. Zelfs al ga je met meer mensen is honderd euro echt gruwelijk veel om te spenderen aan buckets vol kip stukken. Wat het verder schuift is alleen niet bekend, maar hé dit klinkt gewoon als een prima deal al.

Dit is wat er precies in de vacature op MyOffers staat: “With over 300 locations in the UK and Ireland there is a KFC on almost every high street. Testers Keepers needs two secret diners who will each get £100 to spend at KFC.” Je moet dus wel bereid zijn om te verhuizen, maar ja wil je nou gratis kip of niet? Je moet er wat voor over hebben natuurlijk. Inschrijven kan tot 30 september dus je moet er als de kippen bij zijn om nog kans te maken.

Foto: Instagram.

Reageer op artikel:
Bij deze baan krijg je betaald om KFC te eten
Sluiten