Documentaire Lastpak: Noa Lang ziet er bingewatchwaardig uit

De aanvaller van PSV heeft op Prime Video een eigen documentaire. In vier afleveringen wordt je meegenomen in het bijzondere leven van de voetballer. Lastpak: Noa Lang is vanaf 23 februari te zien op Prime Video.

Noa Lang is een 24-jarige voetballer die op dit moment uitkomt voor PSV. De aanvaller begon in de jeugd bij Feyenoord, maar maakte al snel de overstap naar Ajax. Na een verhuurperiode bij FC Twente en een aantal wedstrijden bij de Amsterdamse voetbalclub, maakte Lang de overstap naar Club Brugge in België. Hier ontpopte hij als topspeler en was hij een aantal jaar de ster van de Belgische voetbalclub. Afgelopen zomer maakte hij de overstap naar PSV.

Lastpak: Noa Lang

Door de voetballer van PSV wordt je meegenomen in de bizarre voetbalwereld. Alle hoofdstukken die zich de afgelopen tijd in het leven van Lang hebben afgespeeld komen voorbij. Van superster bij Club Brugge tot zijn transfer naar PSV en van zijn persoonlijke leven tot het maken van doelpunten bij het Nederlands Elftal.

Meerdere personen zijn geïnterviewd voor de documentaire. Voormalig Ajax-trainer Erik ten Hag en voormalig Club Brugge-trainer Alfred Schreuder komen aan het woord. Ook andere voetballers als Denzel Dumfries en Memphis Depay zijn te zien in de serie. Verder komen ook de gescheiden ouders van Lang aan bod.

7K op je feestje

Lang staat niet alleen bekend om zijn voetbalkunsten, ook is hij erg veel bezig met muziek. Afgelopen september kwam het nummer 7K op je feestje uit. Hiermee laat de aanvaller van PSV zien dat voetbal niet zijn enige passie is.

Niet de eerste

Tegenwoordig maken steeds meer voetballers een documentaire over hun leven. Voetballers zoals Memphis Depay en Cody Gakpo brachten in het verleden ook een film uit.

Vanaf 23 februari zijn alle afleveringen van de docuserie Lastpak: Noa Lang te zien bij Prime Video.

Reageer op artikel:
Documentaire Lastpak: Noa Lang ziet er bingewatchwaardig uit
Sluiten