Met de nieuwe Osmo Mobile 3 van DJI maak je de dikste video’s met je telefoon

redactie 31 Aug 2019 Entertainment

Je kent het wel,  je maakt een leuke video van een geinige gebeurtenis op je telefoon. Kijk je het later terug, is het beeld zo schokkerig dat het lijkt alsof je over de kasseien van Parijs-Roubaix bent gecrosst. Die tijden zijn nu eindelijk voorbij, als we DJI moeten geloven. Zij introduceren hun nieuwe Osmo Mobile 3.

Gimbal

Voor degene die nog niet bekend zijn met dit product: De Osmo Mobile is een gimbal die je gebruikt in combinatie met je smartphone. Dit stukje telefoongerei zorgt ervoor dat je beelden zowel geheel schokvrij blijven, waarmee de kwaliteit van jouw videoproducties een boost krijgt. Met handige functies zoals face tracking, sports mode en gebarencontrole kan het zo zijn dat dit toestel nog weleens je nieuwe beste vriend wordt. Oja, je krijgt er ook nog een chille app bij waarmee je die prachtig geschoten video’s meteen kunt editen en delen.

Handig

De derde versie van hun Osmo Mobile is ook nog eens inklapbaar, ideaal dus voor je volgende tripje naar Ibiza. Mocht je denken: hé, dat gaat allemaal wel erg in de kosten lopen, dat valt gelukkig wel mee, want je kan dit snufje op de kop tikken voor 109 euro. Mocht je in detail willen weten hoe dit apparaat in elkaar steekt, deze guy legt het allemaal even haarscherp voor je uit.

 

Reageer op artikel:
Met de nieuwe Osmo Mobile 3 van DJI maak je de dikste video’s met je telefoon
Sluiten