Dit zijn de vijf raarste food combinaties op Thuisbezorgd

redactie 8 nov 2018 Entertainment

Je kent het wel. Je staat in de keuken en je wilt eens wat anders proberen. Je smijt een aantal ingrediënten bij elkaar en het resultaat is best chill, maar niet heel geweldig. Voor degenen die ook eens wat anders willen proberen, hebben wij dit artikel in elkaar geflanst. Deze gekke- en vooral ook lekkere combinaties zijn namelijk allemaal te krijgen via Thuisbezorgd.nl. Scheelt weer kloten in de keuken. 

Chocolade pizza

Het klinkt enger dan het lijkt. Verwacht geen kaas en bacon op de pizza, want dat zou echt gruwelijk goor zijn. Dit is het ultieme droom dessert. De chocopizza is gemaakt van pizzadeeg, romige gesmolten chocolade en stukjes banaan. Je kan ‘m onder andere krijgen bij Rimini in Wassenaar.

Thuisbezorgd
Foto: Flickr

Groente chips in alle smaken

Lekker voor bij de borrel en het is nog eens gezond ook. Zo verras jij je maten met eens wat anders dan een zak naturel chips. Zo kun je bij Yummy Hummes Amsterdam groentechips bestellen in de onder andere de  volgende smaken: radijs, wortel en witte ui.

Fried Oreo’s

Ja, je leest het niet verkeerd. Er staat echt gefrituurde oreo’s. Je haalt beslist iets bijzonder in huis en het schijnt ook nog eens lekker te zijn ook. Van de buitenkant zijn ze lekker knapperig en van binnen zijn ze heet en zacht. Bij Freddy’s Streetfood in Rotterdam weten ze precies hoe ze deze koekjes het beste kunnen klaarmaken.

Thuisbezorgd
Foto: Flickr

Detox kuur 3 dagen

Da’s nog eens handig. Een juice kuur van zo’n drie dagen. Het kan bij Pure Juice in Rotterdam. Tijdens dit dieet kun je drie dagen  lang genieten van lekker sapjes. Je krijgt zo’n 18 halve liters thuisbezorgd. Wie dit wil, moet daar ongeveer 140 euro voor neerleggen.

Pompoenstamppot, pastinaak & mizuma

Voor wie eens wat anders dan proberen dan boerenkool. Je smaakpapillen gaan hier heel erg blij van worden, de pastinaak zorgt voor een zeer fijne zoete smaak. Het ideale gerecht voor de koude winterdagen die eraan zitten te komen. Dit gerecht is te krijgen bij Pompoen en Speck in Amsterdam.

Duurste gerecht

Ben je altijd al benieuwd geweest wat nou het duurste gerecht is van Thuisbezorgd.nl? Tromgeroffel….Menu D bij Hong Yun is het allerduurste. Je legt er 286 euro voor neer. Je krijgt voor die prijs Chinese Dumpling, Babi Pangang, Ba Bao Chai, Szechuan Nau Yuk, Gon Bao Gah, Do Do Kai én kroepoek. Zal er alleen wel iets anders uitzien als de foto hieronder.

Babi Pangang thuisbezorgd

Wil je nou nog nog meer inspiratie voor eten? Check de Foodwiki en ontdek 201 gerechten uit 11 landen.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vijf raarste food combinaties op Thuisbezorgd
Sluiten