De dikste elektrische auto’s van dit moment

Redactie 3 Oct 2019 Machines

De elektrische auto wordt steeds populairder. Best logisch ook want de prestaties worden steeds beter, daarnaast komen veel verschillende automerken met nieuwe auto’s. Rijd je zakelijk? Dan is het misschien wel een verstandig idee om snel over te stappen naar een elektrische auto. Je kan namelijk nu nog profiteren van een lage bijtelling. Ook kun je besparen op de brandstof. In plaats van benzine of diesel tanken krijg je een laadpaal thuis. Misschien is overstappen van energie wel nodig om zo goedkoop mogelijk te rijden. Hoe dan ook, een mooie gelegenheid om de dikste elektrische auto’s van dit moment voor je op een rijtje te zetten. 

Tesla Unplugged Tuner

Tesla

Er zijn natuurlijk meerdere Tesla modellen op de markt. Of we het nu hebben over de Model S of Model X, het zijn allemaal prachtige auto’s. Tesla is nog steeds de koning als we het hebben over elektrische auto’s. Tesla moet wel oppassen want, de concurrentie hijgt in de nek met steeds dikkere modellen. 

Photography: Christoph Bauer

Porsche Taycan

Hij is nog niet op de markt maar het is wel een prachtige auto, de Porsche Taycan. Er wordt verwacht dat hij in 2020 te koop is. Ondanks dat hij nog niet op de markt is zijn er al ruim 20.000 orders binnen. Het lijkt er dus op dat de Porsche Taycan een groot succes gaat worden.

Auto's Mercedes EQC

Mercedes EQC

Als we het hebben over SUV’s en elektrische auto’s is Mercedes misschien wel de winnaar. Het is in ieder geval een prachtige auto. Een groot voordeel is het maximale trekgewicht van 1800kg. Daarnaast is de accu binnen 40 minuten alweer voor 80% opgeladen. Je zou dus zelfs met de caravan op vakantie kunnen gaan. 

Skoda Vision IV

Is dit een knalgele X6? Niks daarvan! Skoda vriend. Maar zeker geen standaard Skoda. Het is een uniek model. Skoda zelf is er ontzettend enthousiast over en dat mag ook wel! Naast het opvallende uiterlijk is de auto ook nog eens functioneel. De auto heeft een actieradius van 500 kilometer.

 Er is meer dan genoeg keuze voor de elektrische rijder. Veel automerken gaan steeds meer aandacht besteden aan de elektrische auto en dat is wel te zien ook. De elektrische modellen gaan er steeds beter uitzien en ook de prestaties worden steeds beter, dit is vooral te zien aan de actieradius. Het is niet de vraag of, maar wanneer we volledig overstappen. In de tussentijd verheugen wij ons op de Tesla Roadster.

Reageer op artikel:
De dikste elektrische auto’s van dit moment
Sluiten