Dit zijn de 3 mooiste vrouwen van Nederland volgen JayJay Boske

Redactie 13 jun 2017 Entertainment

Wij hebben een top-500 gemaakt met de mooiste vrouwen van ’t land, maar wat zijn eigenlijk de favoriete vrouwen van bekend Nederland? Wij pakten de telefoon op en belden met Jay Jay Boske, om hem te vragen wat zijn vrouwelijke toppers zijn.

Je kent Jay Jay als dé rugbykenner van Nederland, van Expeditie Robinson, Roadtrippers, Extreme Roadtrip of natuurlijk van zijn YouTube-kanaal Day1. Jay Jay is een fijne baas, dat is een ding dat zeker is. Heb je het blad al in huis? Je hebt nog tot en met zaterdag om bij Etos het perfecte Vaderdag cadeautje in huis te halen of online te bestellen. Doen!

JayJay:
‘Het is super awkward om zo’n top-3 te maken als je een vriendin hebt. Vrouwen moeten meer hebben dan een mooi uiterlijk. Ze moeten gezellig en leuk zijn en humor hebben. Op drie staat Marieke Elsinga van RTL Late Night. Ze oogt vrolijk, oprecht, eerlijk en het lijkt me gewoon een heel toffe chick. Op twee staat Sanne Veerbeek. Zit volgens mij ook vol humor en gezelligheid en is een superknappe vrouw om te zien. Op één staat natuurlijk mijn vriendin Iris Rulkens. Een van de mooiste vrouwen die ik ooit heb gezien en ooit ga zien. Ik weet ook wel dat ik niet de knapste vent op aarde ben, dus ik blijf haar met beide handen heel goed vasthouden. Verder verdient Tess Milne een special mention. Altijd gezellig, een leukerd, knappe vrouw en een goede vriendin.’

3. Marieke Elsinga

Morgen ben ik co-host bij @carlostvcafe!

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on

2. Sanne Veerbeek

Portrait ?

A post shared by A Y D E N (@thisisayden) on

1. Iris Rulkens 

Have a good day ??

A post shared by Iris Rulkens (@irisrulkens) on

De FHM500 haal je bij Etos of bestelt ‘m hier online.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 3 mooiste vrouwen van Nederland volgen JayJay Boske
Sluiten