Dit YouTube-kanaal bewijst dat zelfs de Nokia 3310 kapot te krijgen is

redactie 8 apr 2016 Entertainment

De legendes achter het YouTube-kanaal Hydraulic Press Channel houden net als wij van dingen kapotmaken. Vooral dingen die te boek staan als onmogelijk te slopen, zoals LEGO, bowlingballen en de Nokia 3310. Voor het sloopwerk gebruiken ze een bloedsterke hydraulische pers. Er staan ook heel bevredigende filmpjes tussen, zoals het platdrukken van stukken fruit en bubbeltjesplastic. Wij zochten de vetste filmpjes voor je uit!

1. Nokia 3310
De Nokia 3310 wordt al jaren als onverslaanbaar geacht. Gaat dit klassieke, oersterke mobieltje het dan toch afleggen tegen de hydraulische pers?

 

2. Papier meer dan zeven keer vouwen

Het is een welbekende wijsheid: je kunt een stuk papier, hoe groot of hoe klein ook, niet meer dan zeven keer vouwen. Benieuwd geworden of het de pers wel lukt?

 

3. LEGO

Op een legoblokje staan is de hel op aarde. Je voet staat in de fik en je schreeuwt verwensingen uit waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Tijd voor wraak…

 

4. Kegels en bowlingballen

We zullen je alvast verklappen dat de bowlingbal het niet gaat redden…

 

5. Fruit

Om onverklaarbare redenen is het ontzettend bevredigend om toe te kijken hoe stukken fruit meedogenloos uiteen worden geperst.

 

6. Wekker

Wekkers. Ze verpesten elke ochtend je hele leven. Het is dan ook een feest om te zien hoe deze rinkelende monsters worden vernietigd tot er niets meer van over is. Wat zou het toch heerlijk zijn om zo’n pers in de slaapkamer te hebben staan…

 

7. Stapels met muntjes

Hoeveel munten kun je op elkaar stapelen voor het de hydraulische pers teveel wordt? Je kunt het hier checken.

 

7. Bubbeltjesplastic

Oké, we geven toe: het met de hand kapot drukken van bubbeltjesplastic is een stuk bevredigender. Maar dit filmpje is zeker de moeite waard!

Reageer op artikel:
Dit YouTube-kanaal bewijst dat zelfs de Nokia 3310 kapot te krijgen is
Sluiten