Dit is waarom vrouwen kreunen tijdens de seks

Redactie 25 feb 2017 Entertainment

Kreunende vrouwen in bed zijn geil. Feit. Niet die vrouwen die de hele buurt bij elkaar schreeuwen, maar een paar oeh’s en ah’s werken alleen maar stimulerend. Het geeft ons het gevoel dat zij volop aan het genieten is en wij goed bezig zijn. Onlangs zijn we erachter gekomen dat porno-actrices vaak echt een hoogtepunt bereiken en niet faken. Maar wat zijn de redenen waarom ze kreunen?

Vrouwen hebben genoeg redenen om te kreunen. Zo heeft een studie, gepubliceerd in de Archives of Sexual Behaviour, aangetoond dat 66% van de vrouwen kreunt om het orgasme van de man te versnellen. 87% Kreunt om de man zelfverzekerd te laten voelen. Prima.

Over een ander feitje uit de studie maken wij ons meer druk: “While female orgasms were most commonly experienced during foreplay, copulatory vocalizations were reported to be made most often before and simultaneously with male ejaculation. Women also reported making noise to relieve boredom, fatigue and pain/discomfort during sex.

Laat dit je niet te veel ontmoedigen. Vrouwen kreunen natuurlijk vooral gewoon van genot als je haar naar een ander universum penetreert. En als je dan eens wat nieuws probereert, dan komt het helemaal goed.

Medical DailySage Journals

Reageer op artikel:
Dit is waarom vrouwen kreunen tijdens de seks
Sluiten