Dit superdeluxe horloge kost bijna een half miljoen dollar

redactie 14 Sep 2019 Entertainment

Een horloge is een toffe gadget om te hebben. Het is natuurlijk mooi om zo’n stukje kunst aan je pols te hebben. De tijd in de gaten houden op je telefoon is bovendien ook zo on-romantisch. De Bovet Récital 22 Grand Récital straalt een en al vakmanschap uit. Het is dan ook niet zo gek dat je hier bijna een half miljoen dollar voor neerlegt, duizenden uurtjes werk heeft hierin gezeten. 

Deze Bovet is wel een heel uitzonderlijk horloge. Er bestaan maar 60 exemplaren van de Grand Récitals op deze aardbol.  Da’s nie veul, het verklaart wel de hoge prijzen. Het horloge bevat allerlei bijzondere edelstenen, die zorgen erook voor dat de prijs door het dak schiet.  Tja kiezelstenen uit de tuin van Oom Mark op een horloge waren ook een beetje triest geweest.

Aardbol

Er zit een wereldbol in het horloge verwerkt die heel het noordelijke halfrond vertegenwoordigd. Dit maakt het net nog even specialer, er is op de kleinste details gelet. De Shooting Star tourbillon is een knap staaltje techniek. Check de maan en de sterren, de uren, minuten en seconden. De tijd tikt door en hoe meer tijd er voorbij tikt, hoe meer geld deze horloges waard zullen zijn.

Museumstuk

Dit is zo’n dingetje dat je over  pakweg honderd jaar in een museum kan aantreffen. Dat zul je niet zo snel met een Apple Smart Watch zien. Maak alvast maar een vitrine vrij voor de Grand Récitals. Wij kunnen dan waarschijnlijk niet meer gaan kijken, maar de FHM-redactie die hier over 100 jaar zit gaat sowieso.

Half miljoen dollar

Sla snel je spaarvarken stuk. De Bovet Récital 22 Grand Récital is in twee varianten te koop.  De rood gouden kost 460.000 dollar en voor platinum betaal je een half miljoen dollar. De foto’s hieronder kosten 40.000 dollar, grapje maat. Kijken is voor jou helemaal gratis.

Bovet Horloge
Bovet Horloge
Bovet Horloge Bovet Horloge  Foto’s Bovet

 

Reageer op artikel:
Dit superdeluxe horloge kost bijna een half miljoen dollar
Sluiten