Dit landhuis biedt alles wat je hartje begeert

redactie 21 Jul 2019 Entertainment

Pak je staatslot er alvast maar bij voor de trekking van vanavond want aan dit landhuis wil jij de winst absoluut besteden. In de chique Hamptons, zo’n beetje het duurste stukje oostelijk USA waar talloze beroemdheden de zomerse dagen doorbrengen, staat namelijk deze uitzonderlijke mansion voor $40 miljoen te koop.

Dat is een flinke smak geld, horen we je denken. Wat krijg je daarvoor dan allemaal terug? Nou, je kunt je beter afvragen wat er niét bij die duizelingwekkende prijs inbegrepen zit!

FHM-Landhuis Hamptons

Om te beginnen ligt er in de tuin een compleet honkbalveld waar jij je homeruns in alle rust en privacy kunt trainen. In de kelder maak je indruk op je vrienden met meerdere volwaardige bowlingbanen en ergens in de wandelgangen rechtsaf ligt een thuisbioscoop waar je jouw eigen premières organiseert. De beste afterparty’s  drop je in de bar die ook ergens achter de zestiende deur links te vinden is.

FHM-Landhuis Hamptons

Naast de grote hoeveelheden vermaak die mogelijk zijn, kun je ook heerlijk ontspannen in de inpandige spa en het zwembad. Blaas wat stoom af in de sauna en geniet van een show in het eigen theater. Voor de actievere huisbaas is er een klimmuur en gym om de spiermassa op peil te houden. Je hebt de slaap- en badkamer voor het uitkiezen na een lange dag werken. Ook vind je een tennisbaan, basketbalveld én halfpipe in dit gigantische landhuis. We kunnen wel stellen dat je waar krijgt voor je geld.

Reageer op artikel:
Dit landhuis biedt alles wat je hartje begeert
Sluiten