Dit glas laat je tegelijkertijd een sigaar roken én whisky drinken

Redactie 26 nov 2017 Entertainment

Sommige dingen zijn ervoor gemaakt om samen te werken, neem nou whisky en een sigaar. Bij het een hoort gewoon het ander. Maar hoe vervelend is het als je een slok wilt nemen, je telefoon afgaat én je sigaar snakt om een hijs. Je mist duidelijk een extra hand. Die extra hand hebben we nog niet voor je kunnen vinden maar het glas met een sigarenhouder wel. Corkcicle, die bekend staan om hun geweldige uitvindingen, komt met het ‘sigarenglas’. Dé oplossing die ervoor zorgt dat je zonder zorgen kunt genieten van je dagelijkse sigaar.

Eigenlijk kent deze uitvinding, die met de hand is gemaakt, alleen maar voordelen. In het glas kunnen namelijk ook nog eens verschillende formaten sigaren. Alleen de veiligheid is nog een dingetje. Corkicle noemt het glas een win-win situatie. Maar wat nou als je je glas nét iets te schuin houdt, je sigaar op de grond valt en nog voordat je iets kan doen, je hele taupekleurige tapijtje finaal in de hens vliegt? Dan ben je dus mooi de sjaak. Let er op.

Over de prijs van dit glas hoef je echter niet in te zitten. Hij is te bestellen via de site voor zo’n €16 euro. Ach, dit heb jij er als echte Whiskey liefhebber echt wel voor over. Toch?

Foto’s: Wineenthusiast

Reageer op artikel:
Dit glas laat je tegelijkertijd een sigaar roken én whisky drinken
Sluiten