Dit champignon-achtige Airbnb hutje is razend populair

redactie 28 Sep 2019 Entertainment

Airbnb staat vol met pareltjes, maar sommige kunnen een aardig prijskaartje bevatten. Andere zijn gewoon zo speciaal of apart dat het niet eens zoveel hoeft te kosten om op een hele vette spot te verblijven. The Mushroom Dome Cabin is daar een goed voorbeeld van.

Dome

Dit knusse gevalletje apart is gebaseerd in California en trekt veel aandacht van buitenaf. En het mag zichzelf zelfs de aller beroemdste slaapplek noemen die je op Airbnb kunt vinden. Het kleine champignon-achtige optrekje heeft een gemiddelde van drie miljoen kijkers per jaar en is volgeboekt tot januari 2020. Het reserveren moet negen tot elf maanden van tevoren gebeuren wil je hier een weekendje met je lieverd zitten. Vooral zaterdag is erg geliefd, die dag zit tot nog veel later propvol.

View this post on Instagram

Drinking lots of coffee in the #1 Airbnb in the world ?

A post shared by Maddy (@madelineheuer) on

Features

Het hutje bevindt zich in Aptos, California en bevat een kleine maar fijne slaapkamer met een queensize bed. Verder is er een bank die je ook tot bed kunt omtoveren, een keuken, een houten balkonnetje waar je het uitzicht kan gaan bewonderen en een riant tafeltje. Maar het huisje heeft meer in petto dan je zou denken. Zo vind je er ook een koelkast(je), een ketel, een oven en zelfs een popcornmaker. Buiten vind je ook nog een fijne barbecue waar je lekker hompen vlees op kunt laten bakken.

De eigenaresse is Kitty Mrache en vraagt voor een nachtje slapen omgerekend 119 euro. Een prijs die wel past bij zo’n  bescheiden hutje. Volgens Mrache komen de mensen hier vooral op af door de locatie, de uniekheid en de betaalbare prijs. Klein maar fijn kunnen we stellen.

View this post on Instagram

So many Mario Kart jokes to be made. ?

A post shared by Caitlin Pangares (@caitlinpangares) on

 

Foto: Airbnb

Reageer op artikel:
Dit champignon-achtige Airbnb hutje is razend populair
Sluiten