Producer maakt titel Die Hard 6 bekend

redactie 4 sep 2018 Entertainment

Die Hard 6 komt steeds dichterbij. Spannend! Producer Lorenzo di Bonaventura de titel van de film onthuld: McClane. Vernoemd naar de hoofdpersoon uit deze epische filmreeks.

Het is alweer 30 jaar geleden dat de eerste Die Hard verscheen met Bruce Willis als rechercheur John McClane. Een klassieker, die we over honderd jaar nog zullen kijken. Geinig weetje: aan deze film werkte een Nederlandse cameraman mee, ene Jan de Bont. Geef deze man een standbeeld.

We kunnen jullie alvast een tipje van de sluier geven. Hoewel het filmscript nog niet helemaal af is. (Ja, ons geduld wordt flink op de proef gesteld.) Deel 6 speelt zich grotendeels in het heden af, maar toch ook weer niet helemaal, want we leren de jonge McClane kennen. Alles in deze film draait om hem. Wie deze jongere versie gaat spelen is nog niet bekend. Wat wel bekend is dat Bruce Willis natuurlijk ook in de film speelt. Logisch. Want zonder Bruce is het geen Die Hard film toch?

De komende maanden gaat de actiefilm in productie. Wanneer we Die Hard 6  op het witte doek kunnen bewonderen weten we nog niet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte. In de tussentijd vermaken we ons wel met de andere 5 Die hard films. Marathon, anyone?

Foto: Bruce Willis in Die Hard 4

Reageer op artikel:
Producer maakt titel Die Hard 6 bekend
Sluiten