Dit megagrote cruiseschip komt naar Nederland

redactie 4 sep 2018 Entertainment

We willen je even kennis laten maken met de AIDAnova. Wat is ze groot he. 811 miljoen dollar heeft deze knoepert gekost. Maar dan heb je ook wat. Dit reusachtige cruiseschip is net een varend dorp. En we hebben een leuk nieuwtje voor je: het schip komt eind september naar de Eemshaven in Nederland!

Het is het grootste schip van de Carnival Corporation’s AIDA Cruise brand, maar liefst 6,000 passagiers kunnen mee. Daarmee is de joekel het op vier na grootste cruiseschip ter wereld. Misschien is het wel iets voor jou. Het schip heeft een lengte van 337 meter, en op deze 337 meter is genoeg te doen. Zo heb je  17 restaurants, 23 bars, een casino, een waterpark, een mini-golfbaan, klimmuren, een sportschool en natuurlijk een spa voor de ontspanning.  Maar er is meer. Check deze foto hieronder maar eens.

Foto: AIDA Cruises Credit: AIDA Cruises

Feestje met Guetta

Afgelopen vrijdag werd het schip officieel gedoopt. De DJ op dat feestje was trouwens David Guetta. Nu maar hopen dat de gasten op dit schip zich een beetje gaan gedragen om alles mooi te houden. Eind december is het schip te bewonderen in de Eemshaven vlakbij het Groningse Delfzijl. Helaas voor jullie is het schip dan nog niet toegankelijk voor gasten. Ja, dat is balen. Het schip wordt hier nog een beetje gefixt zodat zij straks klaar is voor de grote zeereizen. Sowieso wel de moeite om even te checken.

De lachende boot

Kijk ook eens even naar de buitenkant van dit puike megajacht. De beschildering is een ideetje van de Duitser Feliks Büttner. Een vrouw die lacht. Daar worden wij mannen toch vrolijk van? Maar liefst 50 liter verf is erop gesmeerd. We kennen vrouwen met minder make-up op hun gezicht.

Foto: AIDA Cruises Credit: AIDA Cruises

Wil je alsnog mee met de AIDAnova? Dan moet je nog even wachten tot december. Het schip gaat dan beginnen aan zijn reizen richting de Canarische Eilanden. Dus mocht je de koude winterkou in Nederland willen ontvluchten…

Foto: AIDA Cruises Credit: AIDA Cruises
Reageer op artikel:
Dit megagrote cruiseschip komt naar Nederland
Sluiten