Deze ziekelijk snelle CNM Continental 110 wordt ’s werelds grootste open jacht

Het Italiaanse CNM shipyard werkt momenteel aan een ziekelijk snel jacht dat het grootste open jacht ter wereld moet worden. De Continental 110 heeft epische specs en is sneller, beter en luxer dan al zijn concurrenten. Hoewel er maar één uitvoering komt, kunnen de kopers van deze boot hun interieur helemaal zelf kiezen.

Over de snelheid van de boot hoeven ze zich in elk geval geen zorgen te maken: met twee gigantische MTU 2600 HP motors kan het jacht zo’n veertig knopen varen, en dat is significant sneller dan de concurrentie. Voor iedereen die niet zo thuis is in het botenwereldje, dat is bijna 75 km/u. Door de ondiepe kiel van het vaartuig kun je ook nog een dicht langs de kust varen zonder dat dit gevaar oplevert. Zo kun je iedereen aan de kant jaloers maken met je belachelijke dikkte vaartuig. Ook op de open zee doet hij het prima; zelfs bij storm blijft de boot uitzonderlijk stabiel.

Hoewel er nog geen prijs bekend is, kunnen potentiële kopers erop rekenen dat ze miljoenen kwijt zijn voor de aanschaf van de Continental 110. Maar met zulke gruwelijke specs is dat natuurlijk niet verrassend.

Reageer op artikel:
Deze ziekelijk snelle CNM Continental 110 wordt ’s werelds grootste open jacht
Sluiten