Deze sieraden zijn een aanwinst voor elke pols

Redactie 21 okt 2017 Entertainment

Sieraden voor mannen zijn nog steeds niet vanzelfsprekend. Horloges behoren inmiddels wel bij zijn standaard look, maar wat ons betreft mogen de mannen wel wat meer uitpakken met sieraden. Lucardi Juwelier vond het daarom tijd voor een frisse wind in de collectie sieraden. Een nieuwe lijn herensieraden die er voor moet zorgen dat de mannen die nog niet overtuigd zijn van sieraden als must have alsnog keihard overstag gaan.Heren armbanden

En daar was het begin van de heren armbanden lijn ‘Urban Story’. Stoere gevlochten leren armbanden in lekker veel kleuren. Verkrijgbaar lichte tinten, maar ook in bruin, zwart, blauw, grijs en rood. Dus of je nu voor een natuurlijke kleur wil gaan of lekker wil opvallen kies jouw favoriete leren armband.

De collectie leren armbanden van Urban Story heeft naast de kleuren ook verschillen in breedte, zo kan je er voor kiezen om een extra brede variant te kiezen, zodat dit een echte eye catcher is. Of kies juist voor een smallere variant, zodat je hem makkelijker kan combineren met je zakelijke kleding. En voor mannen die gewoon (al lang) gek zijn op armbanden? Die mixen en matchen erop los met meerdere kleuren en breedtes! One is never enough.

Heren horloges
Zijn armbanden jou toch nog steeds iets te gek? Kies er dan voor om jouw outfit af te maken met een herenhorloge. Of jouw stijl nu trendy, stoer of zakelijk is, in elke stijl zijn er zeer betaalbare horloges verkrijgbaar bij Lucardi.

Reageer op artikel:
Deze sieraden zijn een aanwinst voor elke pols
Sluiten