Australische zwijnenjagers ontsnappen aan krokodillenaanval

Redactie 20 okt 2017 Entertainment

De Australische ‘outback’ is met vele dodelijke dieren en wilde natuur een van de gevaarlijkste plekken op onze aardbol. Het is dan wel slim om je enigszins zins aan een aantal regels de houden als je dit stukje wildernis gaat betreden. Om dan de nummer één regel, ‘Stay out of the water’, in de wind te slaan, is met z’n ruige habitat natuurlijk vragen om problemen.

Waar de wateren van de Aussies vol zitten met Crocodylus Johnsoni zouden wij braaf op het pad blijven lopen en vooral niet afdwalen naar de moerassige plassen. Deze twee professionele jagers (want camouflagepak), namen het niet zo letterlijk met de gouden regel en betraden een rivier op zoek naar de verre oom van de drie biggetjes. Dan moet je niet gek opkijken als je ineens een gekartelde staart door het water ziet glijden.

Bepakt met zware automatische geweren zetten de twee jagers het op het rennen als ze de Australische krokodil zien aankomen. Ze halen net op tijd het droge, maar om daarna nou als een verwilderde IS-strijder je magazijn leeg te knallen is nou ook weer zo wat. Ook weer niet nodig. Aan de andere kant moet je wel beseffen dat een krokodil ook op het droge een mens makkelijk kan inhalen. Afijn, ze hebben het er beter vanaf gebracht dan sommige andere mensen.

Reageer op artikel:
Australische zwijnenjagers ontsnappen aan krokodillenaanval
Sluiten