Deze door een Nederlander ontworpen urn vibrator laat weduwen aan hun trekken komen

redactie 21 mrt 2016 Entertainment

Doodgaan. Vroeg of laat doen we het allemaal. Het is nu eenmaal de cirkel van het leven. Voor jezelf is het nog niet eens zo erg, want je bent er toch niet meer. Het is pas echt lastig voor de nabestaanden. Wat gaan ze met je doen? Begraven of cremeren? En hoe moet de uitvaart eruit gaan zien. Een dierbare verliezen is zo ongeveer het kutste wat je kan overkomen. Gelukkig komt Martin Sturkenboom nu met een uitvinding om de pijn van een weduwe te verzachten.

Dankzij zijn urn vibrator kunnen vrouwen ook na de dood van hun man seks hebben met hun overleden wederhelft. In de trillende staaf zit namelijk een apart vakje waar 21 gram as in kan. De weduwe kan zo dus nog steeds seksueel genieten van haar man. Volgens Sturkenboom kan deze vibo helpen bij het verwerkingsproces en kan een vrouw intieme herinneringen herbeleven.

Dit bijzondere speeltje wordt geleverd in een mooi en multifunctioneel kistje. Naast de vibo is er ook nog plek voor je telefoon, een flesje parfum en is hij uitgerust met een speaker. We zijn benieuwd of er vrouwen zijn die hier op zitten te wachten.

Reageer op artikel:
Deze door een Nederlander ontworpen urn vibrator laat weduwen aan hun trekken komen
Sluiten