Zo ziet de man die een maand lang trainde als The Rock er nu uit

redactie 21 mrt 2016 Entertainment

Ongeveer twee weken geleden zagen we een Britse gast voorbij komen die had besloten een maand lang te trainen en eten als The Rock. De absurd gespierde acteur staat bekend om zijn bijzondere manier van leven. Hij woont bijna in de sportschool en werkt iedere dag een enorme berg voedsel naar binnen. Het is een leven dat niet veel mensen aan kunnen, maar Mark Webster flikte het toch.

Een maand lang moest hij afzien, maar het was niet voor niets. Zoals je kan zien is zijn spiermasse flink toegenomen en dat is niet het enige. Volgens Mark heeft hij tegenwoordig veel minder last van pijntjes, is zijn hartslag lager en voelt hij zich sterker dan ook.

Het is een bijzonder verhaal waar je niet omheen kan en ook Dwayne Johnson zelf was op de hoogte van deze poging. De acteur deed er in eerste instantie een beetje lacherig over. Hij zei dat het alleen werkt als je zijn lichaam en levensstijl hebt, maar de 37-jarige Engelsman bewees het tegendeel. The Rock kon uiteindelijk niet anders dan zijn respect tonen. Wat een baas.

Reageer op artikel:
Zo ziet de man die een maand lang trainde als The Rock er nu uit
Sluiten