Deze bloedmooie vrouwen staan in de nieuwe Pirelli-kalender

redactie 29 aug 2016 Girls

Loop een willekeurige garage binnen en je ziet hem aan de muur hangen; de Pirelli-kalender. De Italiaanse bandenfabrikant kondigt de vrouwen aan die dit jaar in de kalender te zien zijn.

De kalender is de laatste jaren uitgegroeid tot een fenomeen. Dit jaar zie je ook weer de beste modellen die gefotografeerd zijn door de beste fotografen. 

Voor Peter Lindbergh is dit alweer de derde keer dat hij meewerkt aan de kalender. Bij de edities van 1996 en 2002 was hij ook al van de partij. De foto’s zijn schoten in Berlijn, London, Los Angeles, Le Touquet and New York.

Net als vorig jaar gooit Pirelli het over een iets andere boeg. Op de kalenders is steeds minder naakt te zien. Op de al eerder vrijgegeven foto’s lijken veel van de sterren zelfs hun kleren gewoon aan te houden.

De vijftien sterren die je op de kalender kunt verwachten zijn: Charlotte Rampling, Uma Thurman, Nicole Kidman, Lea Seydoux, Alicia Vikander, Kate Winslet, Julianne Moore, Robin Wright, Lupita Nyong’o, Rooney Mara, Jessica Chastain, Anastacia Ignatova, Penelope Cruz, Helen Mirren en Zhang Ziyi.

Hieronder vind je alvast een voorproefje.

 

Reageer op artikel:
Deze bloedmooie vrouwen staan in de nieuwe Pirelli-kalender
Sluiten