Elektronische muziekliefhebbers moeten dit weekend naar Dekmantel Festival

Redactie 2 Aug 2019 Entertainment

Mocht je nog geen plannen hebben voor dit weekend en elektronische muziekfanaat zijn, dan hebben wij een tip voor je in petto: Dekmantel Festival opent vandaag de deuren in het Amsterdamse Bos.

Woensdag en donderdag trapte het festival in de hoofdstad al af met optredens in onder andere het Muziekgebouw en de Tolhuistuin, maar het hoofdgerecht is traditiegetrouw het feestgedruis in het bos. Dekmantel is langzamerhand uitgegroeid tot een van dé topfestivals op het gebied van elektronische muziek. Van heinde en verre komen de mensen richting ons landje om zich een weekend lang onder te dompelen in het beste dat Dekmantel te bieden heeft.

Fijnproeversfestival

Het is een festival voor de fijnproevers, want de programmeurs weten altijd met exotische verrassingen op de proppen te komen. Naast grote namen als Marcel Dettmann, Motor City Drum Ensemble en Jeff Mills worden er altijd spannend acts geboekt waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord, maar die vervolgens de pannen van het dak spelen. Een mooie mix tussen heden en verleden, met kruisbestuivingen tussen alle geledingen van de elektronische muziek. Van snoeiharde techno tot übervrolijke disco. Je kan beuken, maar er is ook een karrenvracht aan funky en groovy muziek. En dat op de mooiste festivallocatie van Amsterdam, waar Dekmantel het terrein altijd omtovert tot een betoverend feestparadijsje.

Topfestivals van Nederland

Normaal gesproken is dit festival stijf uitverkocht en worden er 500 kaarten gezocht op Ticketswap, maar om een of andere reden staan er op dit moment een hoop kaarten te koop op de ticketverkoopsite. Mocht je nog geen plannen hebben: maak ze nu en tik een kaartje op de kop. En anders gooi je je plannen maar om. Het is de moeite waard voor een van de beste festivals die Nederland rijk is.

Wat: Dekmantel Festival
Waar: Amsterdamse Bos
Wie: Jon Hopkins, Dekmantel Soundsystem, John Talabot, Ben UFO, Carista, Motor City Drum Ensemble, Palms Trax
Wanneer: 2, 3, 4 augustus
Tickets: Uitverkocht, maar verkrijgbaar via Ticketswap

Dekmantel Festival
Reageer op artikel:
Elektronische muziekliefhebbers moeten dit weekend naar Dekmantel Festival
Sluiten