Maak kennis met de deelnemers van Temptation Island VIPS

redactie 7 Jun 2019 Entertainment

Als je thuis komt van een lange dag werken heb je geen zin om je hersenen nogmaals te pijnigen met zware materie op de televisie. Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Misschien is Temptation Island daarom ook wel zo’n succes. Simpel vermaak en bij vlagen heerlijk ordinair. Tempa-VIPS zit er aan te komen en we kunnen niet wachten, vooral nu we weten wie er mee gaan doen.

Een opvallend koppel wat dit jaar mee gaat doen is Fabrizio en Pommeline. Ze waren twee seizoenen geleden namelijk ook aanwezig op het eiland en ondertussen zijn ze verloofd. Als dat maar goed gaat. Druktemakers Quentin en Channah van Ex on the Beach en Damian en Shirley van Oh Oh Daar Gaan We Weer zijn ook van de partij. We nemen wel al snel afscheid van Channah en Quentin omdat tijdens de opnames bleek dat Channah zwanger was. Gelukkig komen er wel nieuwe tortelduifjes voor in de plaats, al weten we nog niet wie.

Temptation Island VIPS

Op donderdag 27 juni zitten we om negen uur stipt voor de buis, want dan begint het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. In deze versie zullen meer verleiders dan ooit zitten en de deelnemers krijgen de kans om extra beelden te zien via de tablet. Om maar eens lekker wat olie op het vuur te gooien, toch? It’s Tempa-time!

Reageer op artikel:
Maak kennis met de deelnemers van Temptation Island VIPS
Sluiten