Deadpool geeft gratis tattoos weg aan fans

Redactie 7 dec 2017 Entertainment

Zelfs als je geen fan bent van superheldenfilms, kun je niet anders dan props geven aan het team achter Deadpool 2 voor hun freaky comedy vaardigheden. De teasers voor de volgende film over de wannabe superheld, zijn zo hilarisch dat je de ballen uit je broek lacht. Ook de nieuwe lekker makende video barst weer van de humor.

De nieuwe trailer is gericht op de fans die in het land van de samba en mini bikinibroekjes aanwezig zullen zijn bij de aankomende Brazil Comic Con beurs. En weer is Deadpool net zo gek als hij deed met zijn Bob Ross parodie, deze keer met gratis tats voor de congresbezoekers. Nee het is geen geintje: gratis tattoos voor de comic fans. Verder wordt er niet veel gerept over de film zelf. Alleen Ryan Reynolds die eerst in het Engels praat en het vervolgens in het Portugees gaat proberen. Een sexy vrouwenstem neemt het over en praat over de beschikbare plak plaatjes. “Matig getrainde artiesten” die naalden zetten in “naakt bloot vlees van fans”, kunnen de volgende afbeeldingen vereeuwigen.

De eerste Deadpool film was een enorme hit, niet in de laatste plaats omdat het de twee dingen bevat die Ryan beter combineert dan wie dan ook. De brute actie en hilarische capriolen zijn een match made in heaven. Het heeft er alle schijn van dat Deadpool 2 nog gekker, funky en grappiger zal zijn. Als de film op 1 juni 2018 op het witte scherm knalt, zullen we erachter komen.

De Instagram-pagina van de badass-superheld acteur is een de juiste bestemming om enkele van de bezotte promotie plaatjes van de film te bekijken.

 

I combined all four to create a beautiful lower back piece. ??

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

My secret to a proper stuffing? Gentle hands, heavy eye contact, and bundles of thyme. #DeadHouseKeeping #Deadpool

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

I cooked this entire turkey using only a Zippo lighter.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Some people just know how to work a red carpet. #Domino #DeadPool2

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Foto’s: 20th Century Fox

Maxim

Reageer op artikel:
Deadpool geeft gratis tattoos weg aan fans
Sluiten