De Xiaomi 12X is een topsmartphone voor scherpe prijs (en wij geven er één weg)

De Xiaomi 12X smartphone is er een die je gerust kan scharen in het high-end smartphone segment. De telefoon heeft een goede camera, biedt ondersteuning voor 5G en het scherm is voorzien van oled-techniek. De telefoon doet dan ook zeker niet onder voor zijn soortgenoten met een ander stickertje op de achterkant. Lees vooral effe door want we mogen er één weggeven! 

Waar zouden we zijn zonder smartphone anno 2022? Precies, nergens. Onze telefoons zijn een verlengstuk van ons lichaam geworden en als we hem niet zouden hebben wordt ons leven een ramp. Hoe moet je de snelste route vinden zonder Google Maps, hoe ga je die pizza bestellen en vergeet ook niet al die mooie momenten met de wereld te delen op de socials. De Xiaomi 12X helpt je met al deze dingen en biedt nog veel meer!

Xiaomi 12x

De ontwikkelde Xiaomi 12X

De ‘si-ja-omie 12X’ is voorzien van een hoop features die zeker niet elke smartphone heeft en net zoals het uiterlijk is de prijs ook nog eens erg scherp. De telefoon is verkrijgbaar vanaf €499. De smartphone is uitgerust met een krachtige Snapdragon 870 processor en beschikt over een 6,28 inch AMOLED scherm. In jip-en-janneketaal betekent dit dat de telefoon supersnel is en al die prachtige vrouwen op Tinder nog beter kan bekijken. Het is natuurlijk ook leuk als je naar een vet concert of festival gaat dat je haarscherpe beelden kan maken. De 50 mp hoofdcamera wordt vergezeld met een 13 mp ultra wide camera en 5 mp telemacrolens. Deze drie samen zorgen ervoor dat je prachtige kiekjes in verschillende formaten kan maken. De batterij van de smartphone is ook niet de minste. De 4500-mAh batterij heeft een lange levensduur en is met de bijgeleverde 67W-oplader binnen een halfuurtje weer vol. Daarmee klopt deze telefoon een hoop van zijn concurrenten. Oh, voor we het vergeten. De speakers van deze telefoon zijn van Harman Kardon en dat biedt ook de beste ervaring als je weer eens TikTok aan het uitspelen bent. Meer info over de Xiaomi 12X? Moet je even bij mi.com checken.

Dit pareltje kan in jouw zak zitten

We zijn natuurlijk vrienden en vrienden gunnen elkaar de wereld. We mogen daarom samen met Xiaomi één telefoon weggeven. Je wint hem natuurlijk niet zomaar, maar veel hoef je er ook niet voor te doen. De spelregels zijn als volgt.

1. Volg @fhm_nederland & hoofdredacteur @criemens op Instagram
2. Reageer in de comments onder de post waarom jij deze telefoon moet winnen
3. Toi toi toi!

Foto’s: Xiaomi

Reageer op artikel:
De Xiaomi 12X is een topsmartphone voor scherpe prijs (en wij geven er één weg)
Sluiten