De Tank van Rezvani zou niet misstaan in een black-ops garage

Redactie 5 okt 2017 Machines

Het gruwelijke automerk uit California, wat ons al twee keer eerder heeft doen verrassen met snelheidsduivels als de Beast Alpha en de Beast supercar gooit het deze keer over de SUV boeg. Zoals het Rezvani past heeft ook dit model een naam die niet voor de poes is. Trommel het welkomstcomité op voor TANK. De fabrikant van high-performance supercars lijkt een tactical terreinwagen gebouwd te hebben waar ze bij defensie een puntje aan kunnen zuigen.

Hoewel het voertuig een licht compacte constructie heeft in vergelijking tot andere off-road monsters zoals de Brabus G500, ziet de Tank er intimiderend en gelikt uit waar het ontworpen is voor zowel op de weg als off-road. En wat is een monster met zo’n verwoestende naam zonder een passend hart vol gebrul waar grizzlyberen door gedegradeerd worden tot onschuldige puppy’s. Die opdracht kun je deze 6.4-liter 500 pk V8 motor met four-wheel-drive systeem wel toevertrouwen, waarmee het ieder terrein de baas is.

De naar achter openende deuren zorgen voor een makkelijke toegang naar de luxueuze cabine waar ergonomisch ontworpen stoelen van de hoogste kwaliteit zorgen voor een zeer aangenaam conform. Daarnaast is de SUV uitgerust met een zeer hightech thermisch nachtvisie systeem van warmtegevoelige FLIR-displayschermen. Daarnaast bieden twee unieke off-road uitbreidingen hoge rijhoogte, de beste off-road suspensie, geïntegreerde hulpverlichting aan de achterkant en optie om legerwaardige ballistische pantserbescherming wat het voertuig het passende karakter geeft waar Black-ops militairen zich in thuis voelen. Dit alles zorgt ervoor dat de Tank een slordige 178 duizend dollar kost.

Foto’s: Rezvani

Highsnobiety

Reageer op artikel:
De Tank van Rezvani zou niet misstaan in een black-ops garage
Sluiten