De nieuwe sandalen van Prada zijn een dieptepunt in de modegeschiedenis

We wisten al dat de modewereld soms rare, afzichtelijke dingen produceert, maar Prada spant nu toch wel de kroon. Moet je kijken wat voor werkelijk afzichtelijke sandalen zij de wereld in durven te slingeren.

Sandalen behoren überhaupt al tot de foutste mode items ooit. Als er dan opeens een Prada labeltje opstaat wil dat zeker niet zeggen dat ze opeens tof zijn. En dan heb je de prijs nog niet gehoord. Ben je benieuwd naar he? Zet je schrap, want voor deze misbaksels mag je liefst 420 dollar aftikken. 420 dollar! Ons kun je opvegen. Wat tha fuck hebben die Italianen gerookt joh?

Als je oom, die elk jaar graag uit wandelen gaat in Italiaanse Dolomieten, dit voor vijf euro bij de Bristol op de kop hadden getikt hadden we het ook geloofd. Wat een afzichtelijke dingen. Op highsnobiety.com durven ze het nog ‘Prada’s latest pair of sandals for men are a slick, sporty choice for anyone looking to give their feet a bit of air’ te noemen ook. Kappen hoor.

En zo is er een nieuwe zwarte bladzijde toegevoegd aan de modewereld. We kunnen niet anders concluderen dan dat dit schoeisel met stip binnen is gekomen in de top van de lijst met lelijkste modemissers aller tijden.

highsnobiety.com

Reageer op artikel:
De nieuwe sandalen van Prada zijn een dieptepunt in de modegeschiedenis
Sluiten