Huilen: Adriana Lima stopt als Angel bij Victoria’s Secret

Redactie 11 dec 2017 Girls

Slecht nieuws voor alle aanhangers van het Victoria’s Secret evangelie. Adriana Lima stopt na 18 jaar te hebben gediend als Angel. Na jaren van trouwe dienst laat het model weten dat ze ‘niet meer haar kleding zal uitdoen voor een leeg doel’. Gelukkig hebben wij Romee, Sanne en Roosmarijn nog.

 Zo schrijft ze op haar Instagram: “Ik kreeg laatst een telefoontje of ik mee wilde doen in een sexy video. Niet iets dat ik niet eerder gedaan heb, maar er is iets in mij veranderd sinds een goede vriendin van me vertelde dat ze niet blij was met haar lichaam. Dat zette me aan het denken, want ik vraag me ook telkens maar af of ik nog wel goed genoeg ben voor het werk dat ik doe. Door het beeld dat wij als modellen schetsen, kampen veel vrouwen met onzekerheid over hun lijf. Het is psychisch en fysiek niet gezond om zo te leven en daar wil ik verandering in aan brengen. Ik trek mijn kleren niet meer uit voor een leeg iets.”

?I had received a call for the possibility of filming a sexy video of me to be posted and shared in social media. Even though I have done many of this type, something had changed in me, when a friend approached me to share that she was unhappy with her body, then it made me think…. that everyday in my life, I wake up thinking, how do I look? Was I going to be accepted in my job? And in that moment I realized that majority of woman probably wake up every morning trying to fit in a stereotype that society/socialmedia/fashion etc imposed…. i thought that’s not a way of living and beyond that…. that’s not physically and mentally healthy, so I decided to make that change….. I will not take of my clothes anymore for a empty cause…..?✨ #Embraceyouself #natureisbeautiful #naturalissexy #LOVEYOU ?✨

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Hoewel Victoria’s Secret niet genoemd wordt, zijn de fans er zeker van dat de beeldschone brunette niet meer te zien zal zijn als Angel. Zo ontvolgde ze Victoria’s Secret-baas Ed Razek en talloze andere Victoria’s Secret Angels op Instagram. Het is niet de eerste die ermee kapt, want ook haar Braziliaanse collega Alessandra Ambrosio maakte na de show in Shanghai bekend ermee te stoppen.

Velen linken de kritiek op Victoria’s Secret aan het afscheid van Adriana. Vrouwen in kleine lingeriesetjes over de catwalk laten lopen met engelenvleugels om kushandjes uit te delen is niet het beeld waar velen blij van zouden worden. Dan heeft ze buiten de mannelijke medemens gerekend, want dat is iets waar bij met veel plezier naar kunnen kijken. Opdat wij nooit vergeten hebben we hieronder een paar van de beste foto’s van Adriana voor Victoria’s Secret op een rij gezet:

That’s a wrap Shanghai! What an incredibly beautiful, interesting, and mysterious adventure. @victoriassecret #VSFashionShow

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

Foto’s: Victoria’s Secret

Reageer op artikel:
Huilen: Adriana Lima stopt als Angel bij Victoria’s Secret
Sluiten