De McLaren 600LT is om door een ringetje te halen

redactie 10 Feb 2019 Machines

Soms, heel soms, daalt er een stukje van de hemel neer op aarde en soms, héél soms, komt dat stukje zaligheid in de vorm van een auto. Dat stukje hemel mag zich vanaf nu de McLaren 600LT noemen. Sodeju! Wat een heerlijke bak is dit.

Met zo’n 600 trappelende paardjes onder de kap, die niet kunnen wachten om vrijgelaten te worden, haalt de McLaren een topsnelheid snelheid van zo’n 324 kilometer per uur. Ook is de bolide aardig rap van 0 naar 100. In 2.9 seconden lees je drie cijfers af op je kilometerteller. Na de honderd schijnt ‘ie t ook niet echt moeilijk te krijgen. Binnen een tijd van 8.2 seconden is ook de 200 kilometer per uur bereikt.

Prijs McLaren 600LT

Wij mannen zijn dan toch altijd wel een beetje benieuwd naar wat de prijs van zo’n autootje is. Voor als we een keer wat geld over hebben, toch? Nou, voor een mooi prijsje van zo’n 300.000 euro staat ‘ie, exclusief opties, bij jou op de oprit. Of naast je tent natuurlijk, want van 300.000 euro kan je ook een leuke woning kopen. Maarja, zo’n racemonster gaat natuurlijk voor wooncomfort, of niet?

Reageer op artikel:
De McLaren 600LT is om door een ringetje te halen
Sluiten