De iPhone 8 geruchtenmolen draait alweer op volle toeren

redactie 4 okt 2016 Entertainment

De iPhone 7 is nog maar net uit en er zijn nu alweer geruchten over zijn opvolger. De iPhone 8 gaat er hoe dan ook komen, maar is het niet een beetje vroeg om daar nu al wat over te zeggen? Nou, voor veel Apple-fans blijkbaar niet.

Ming-Chi Kuo, waarschijnlijk de beste Apple-analist, denkt dat het bedrijf de volgende keer gebogen glas aan de voor- en achterkant aan de nieuwe telefoon toevoegt. Niet per se heel vernieuwend. Hij denkt wel dat de iPhone 8 nog meer mogelijkheden krijgt qua kleur. Er is nu namelijk al veel vraag naar meerdere kleuren voor de iPhone 7. Dus misschien dat Apple eens naar zijn klanten luistert.

In het scherm gaat er ook aardig wat veranderen. Technisch maar ook praktisch. De lompe home button zal waarschijnlijk helemaal verdwijnen, dat betekent dat je die alleen nog digitaal kunt instellen.

Bij de iPhone 7 is de ingang voor je headphone al verdwenen. Daardoor is er meer ruimte voor andere gekke aansluitingen. Maar wat er precies bij komt en verandert, weten we nog lang niet. Gelukkig zijn we over de iPhone 7 ook nog lang niet uitgepraat.

Reageer op artikel:
De iPhone 8 geruchtenmolen draait alweer op volle toeren
Sluiten