De gouden FHM500 Release Party 2018 in beeld

Redactie 28 mei 2018 Entertainment

Geschiedenis werd er weer geschreven in op die donderdagavond 25 mei 2018. Even was heel de wereld in de ban van wat er gebeurde, daar in die Nederlandse hoofdstad. #FHM500 was trending topic wereldwijd en dat was stiekem ook te verwachten. De Release Party van de FHM500 schitterde als nooit tevoren. Het was dikker, mythischer, schitterender en magischer dan alle vorige edities bij elkaar.

Voor The Butcher Social Club werd de rode loper uitgerold. Helaas moest die niet veel later weer door onze matadoren weer naar binnen gesleept worden. Het zou gaan regenen, onweren en weet God wat voor rotzooi hij allemaal uit de lucht zou gooien. Gelukkig stuurde onze hoofdredacteur Chris hem een pm via Instagram en maakte hij hem duidelijk wat voor een gewaagde actie hij uitvoerde. We beloofden hem een veel mooiere Bijbel dan voor zijn zoon was geschreven en alles was weer goed. Om de zon een bezoekje te laten brengen bij onze Release Party moesten we een hogere prijs betalen. En zo stuurden we ook nog een koerier met een goodiebag zodat onze schepper zich weer een beetje verzorgd voelde met de fantastische producten van TABAC.

De boys van D&B Mobility verzorgde het vervoer met een lading Range Rovers.

Lodewijk XIV

Als je je voetjes niet bewoog bij de ingang, dan was er toch iets met je aan de hand. Daar verwelkomende namelijk twee hartverscheurend mooie dames je bij de deuren van de Butcher Social Club. Dat is nog niet alles, je kent ons immers. Wilde je naar binnen komen, moest je eerst langs vier dames geheel gekleed in sexy jurken die zo uit het bal van Lodewijk XIV konden komen.

FHM500
De appetijtelijke hostessen van de avond.

Moment suprême

Midden in dit heuse feest waar gasten als Ronnie Flex, Roysten Drenthe, Joel Beukers, JayJay Boske, Mark Tuitert en Kaj Gorgels niet de minste waren, was iedereen kneiter zenuwachtig. Trillende handjes, gierende zenuwen en ergens achterin konden we zelfs wat klapperende tanden horen. Want het grote moment was daar. De lottotrekking van 23 miljoen was er niets bij. De mooiste vrouw van Nederland werd uitgeroepen tot de master himself, de zonnekoning van de Franse Revolutie, strijder der strijders: hoofdredacteur FHM Chris Riemens.

FHM500
FHM500-winnares Shelly ontvangt de prijs uit handen van hoofdredacteur FHM Chris Riemens. Links winnares van vorig jaar Nochtli en rechts host en RUMAG-baas René Watzema.

Mooiste vrouw van Nederland

Dit jaar was het iemand die al haar tegenstanders achterliet alsof het niets was. Shelly Sterk is Nederlands mooiste vrouw 2018. Logisch, want deze ontzettend sexy blondine is tegenwoordig het gezicht van Shownieuws, was ze presentatrice bij Galileo en schopte ze het aardig ver in Expeditie Robinson. Naast haar vele goede kwaliteiten ziet ze er buitengewoon goed uit. Een terechte winnaar dus. Shelly Sterk kreeg de kroon der schoonheid uitgereikt van de vorige winnares, Nochtli Peralta Alvarez. Daarmee komt ze in het rijtje Doutzen Kroes, Tess Milne en Kim Feenstra.

Twee olympisch kampioenen: Mark Tuitert en Suzanne Schulting.

Awardregen

Naast dat iedereen helemaal los ging op de goede smaak van Nederland, werden er ook nog andere prijzen uitgereikt. Zo ontving Joel Beukers de Gent of the Year-award, kroonden we zangeres & vlogger Famke Louise als Social Media Prinses, niemand minder dan Ronnie Flex reikt de award aan haar uit.. Uit handen van Mark Tuitert ontving Suzanne Schulting de award voor de Mooiste Sportvrouw van Nederland. Ze had tevens ook de award ‘Mooiste Billen van Nederland’ kunnen krijgen. Helaas hadden we die nog niet tot onze beschikking.

TABAC’s Keesjan Risch en Gent of the Year Joel Beukers

Privébolide

Het werd nogal laat, zegmaar vroeg toen iedereen naar huis ging. Drankjes vloeiden door de keeltjes alsof iedereen constant bang was dat de tap leeg zou zijn. Alsof onze gasten dachten dat ze alles hadden gezien, stonden er ook nog eens vijf dikke wagens hen op te wachten. Een privé taxi richting de club MAD FOX. Daar ging het feestgedruis verder. Het was ons een genoegen.

FHM500
Vergeet je niet jouw FHM500 te scoren?

Gratis FHM500

Nu wil jij natuurlijk zo’n Bijbel scoren. Dat kan natuurlijk. Check even deze link. Krijg je ‘m helemaal gratis bij aankoop van een TABAC product naar keuze. Vanaf vandaag liggen ze klaar in de Etos, DA en andere plaatselijke drogisterijen. Regel dat gouden magazine voordat ‘ie uitverkocht is!

Foto’s: Jeroen Roest

Reageer op artikel:
De gouden FHM500 Release Party 2018 in beeld
Sluiten