De Gierige Gasten gaan voor internationaal succes als Greedy Guys 

Ze zijn een ware YouTube-sensatie in ons kleine kikkerlandje. We hebben het natuurlijk over de mannen bekend onder de naam, Gierige Gasten. De mannen hebben inmiddels ons kleine kikkerlandje wel uitgespeeld en zijn nu meer opzoek naar een berenland. Ze steken daarom de grens over onder de naam Greedy Guys.

Met het voormalige Gierige Gasten-concept werd Nederland sinds 2015 geamuseerd. In 2019 verkochten de voormalig eigenaren Niels Oosthoek, Martijn Manschot en Joost Kraima het YouTube-kanaal Gierige Gasten aan Talpa. Eerder dit jaar namen de gasten afscheid van hun kanaal, maar nu gaan ze dus wel internationaal. In hun video’s laten de mannen zien hoe je de meest uiteenlopende activiteiten kan doen voor zo min mogelijk knaken. Het concept past dus helemaal in de tijdsgeest van nu.

Greedy Guys team

Het team van Greedy Guys ziet er wel net even anders uit dan dat van Gierige Gasten. Niels Oosthoek heeft samen met nieuw lid Boris Lange van de zomer video’s opgenomen in Amerika. Oud-lid Martijn Manschot komt het team versterken wanneer hij hersteld is van zijn burn-out. Het heugelijke nieuws maakte Niels Oosthoek bekend op zijn Instagram doormiddel van een trailer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Niels Oosthoek (@nielsoosthoek)

Internationale droom

Het idee om internationaal te gaan, was wel al eerder geboren. Toen de mannen een aantal video een keer ondertitelden, schoten de views de pan uit. Helaas veranderde de Gierige Gasten hier niet mee in oom Dagobert Duck, want met alleen views kon je destijds nog geen directe centen verdienen. Maar goed, het concept sloeg in het buitenland wel aan. De mannen steken nu dan ook echt de oceaan over om Amerika te veroveren. Vanaf  24 oktober zal de Greedy Guys content te zien zijn. Mocht je niks willen missen, volg ze dan op YouTube, TikTok, Instagram en Facebook.

Favoriete Gierige Gasten

Voordat we de Greedy Guys welkom heten, zetten we onze favoriete video’s van Gierige Gasten nog even op een rij!

Als baby gratis naar Warner Bros Movie

Inbreken bij RTL Boulevard

Aan de pillen op live televisie

Toeristen oplichten voor 30 euro

Nep aanzoek voor gratis etentje

Reageer op artikel:
De Gierige Gasten gaan voor internationaal succes als Greedy Guys 
Sluiten