De FHM500 Release Party 2017 in beeld

Redactie 26 mei 2017 Entertainment

De avond van 24 mei 2017 halen wij aan in onze herinneringen. De mythische avond waarop de verkiezing van de mooiste vrouw van Nederland plaatsvond en de lijst met 500 Mooiste Vrouwen van Nederland bekend gemaakt werd.

Voor de Heineken Experience in hartje Amsterdam werd de rode loper uitgerold om karrevrachten aan oogverblindend mooie vrouwen stijlvol naar binnen te loodsen. Camera’s klikten als een groep Chinese toeristen op de Kinderdijk zodat ieder hemels vrouwelijk schepsel beter dan ooit op de gevoelige plaat werd vastgelegd.

Via speciale feestliften, bestuurd door feestexperts, werden de gasten naar boven geleid om deel te nemen aan het stampende feestgedruis van de verkiezing van het jaar. Beats werden gepompt alsof alle daken en ramen moesten barsten uit de voegen, drank werd opgeslurpt in een tempo waarmee de complete Haarlemmermeerpolder in één nacht drooggemalen kon worden.

Midden in dit doldrieste gekkenhuis werd de vrouw gekozen die zich een jaar lang de mooiste van Nederland mag noemen en voor in de lengte der dagen vereeuwigd is in de FHM500.

Dit jaar is de ongerepte parel, de wereldwijd bezongen schoonheid en, bovenal, buitengewoon spontane Nochtli Peralta Alvarez gekozen tot de mooiste van ons land. Wij gingen ongenadig hard uit onze plaat, Het publiek ging keihard uit zijn plaat, Nederland ging uit zijn plaat.

Tot in de late uurtjes werd deze uitzinnige stemming uitgebuit zodat wij durven te stellen dat iedere aanwezige deze legendarische aangelegenheid tot in zijn graf zal heugen en zijn achterkleinkinderen zal toefluisteren dat zij alles op alles moeten zetten ooit ook aanwezig te zijn bij een FHM500 Party. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Met speciale dank aan TABAC, Heineken Experience, Sony, KTM, Russel&co en Braai voor de party!

Hier kun je zelf de prachtige FHM500 in huis halen. Koop het! Dit wordt een bewaarexemplaar waar je altijd plezier aan beleeft.

Fotografie: Michael Graste

 

 

Reageer op artikel:
De FHM500 Release Party 2017 in beeld
Sluiten