De fantastische nieuwe wietsoort Sexxpot helpt vrouwen het orgasme te halen

Redactie 21 mei 2017 Entertainment

Het is goed gedocumenteerd dat veel vrouwen moeite hebben met het bereiken van het hoogtepunt, de Big-O, maar een baanbrekende nieuwe wietsoort moet ervoor gaan zorgen dat gefronste gezicht in een ik-kom-klaar-gezicht te veranderen. Met de toepasselijke naam Sexxpot introduceert Paradigm Medical Marijuana dit fantastische spul.Oh, hell yes. (Photo: Getty)

Volgens de Jane Street Journal voorziet de erotisch geneigde indica een goed gebalanceerde body high ontworpen om vrouwen meer in hun lichaam en minder in hun hoofd te laten voelen. Op deze manier komen zij sneller bij een orgasme. Klinkt goed.

Karen Wagner, oprichter van het bedrijf zegt dat de wiet helpt vrouwen in een “sensual head space” te krijgen maar ze niet zo baked krijgt dat ze KO gaan tijdens aflevering twee van Animal Planet. Nu zijn de echte stoners en casual smokers het er vaak wel over eens dat sommige wietjes wat aan de seksuele ervaring kunnen toevoegen door intimiteitsgevoelens te verhogen en het gevoel van euforie aan te wakkeren. (Photo: Getty)

Het kan in ieder geval geen kwaad toch. In het slechtste geval wordt je samen stoned en probeer je je chick op de ouderwetse manier gek te maken.

 

Reageer op artikel:
De fantastische nieuwe wietsoort Sexxpot helpt vrouwen het orgasme te halen
Sluiten